mig25 Vloženo 15. leden 2010 Sdílet Vloženo 15. leden 2010 Chtěl bych koupit stříbrný dekor palubní desky, včetně rámečku střed.panelu MILOTEC do octavie ,ale mám obavu,že při dopadajících slunečních paprscích mě bude oslňovat. Nemáte je někdo nelepené, podělte se o zkušenosti? Jsou mé obavy zbytečné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 oslnovat te to nebude už jsem to viděl na jedný octě a je to hnus jsou tam vidět pruhy po leštění a je to víc do tmavě šedé no prostě ted už vím že než tohle tak raději barvu třeba tu co má mikl mrkni do sekce vaše octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Chtěl bych koupit stříbrný dekor palubní desky, včetně rámečku střed.panelu MILOTEC do octavie ,ale mám obavu,že při dopadajících slunečních paprscích mě bude oslňovat.Nemáte je někdo nelepené, podělte se o zkušenosti? Jsou mé obavy zbytečné? ja som tam dal polep drevodekor a vyzera to lepsie ako ten strieborny ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 a co treba origo "stribrny"? .. myslim, ze to davali do Bussinesky a ted i v Tource jsme nekde videl v konfiguratoru to nazyvaji: Dekorační obložení "Metalic line" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 ja som tam dal polep drevodekor a vyzera to lepsie ako ten strieborny ;-) nemáš foto ať vidím jak to vypadá v globale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 a co treba origo "stribrny"? .. myslim, ze to davali do Bussinesky a ted i v Tource jsme nekde videlv konfiguratoru to nazyvaji: Dekorační obložení "Metalic line" ???nevmohu to najít pošli odkaz dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 popravde jsem to taky hledal, ale nenasel .. kdyz si zkusis nakonfigurovat nove auto, tak to uvidis http://cc.skoda-auto.com/cze/Pages/step1.aspx zvol Tour .. je to pak v kroku 4 pod Volanty/interiéry/sedadla .. pisou priplatkova cena 1200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Dík,zajdu se podívat do Kelly, ať to vidím na vlastní oči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 nemáš foto ať vidím jak to vypadá v globale? pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=lepenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Vypadá to opravdu dobře,zajdu se podívat ještě do autokelly co mi doporučil z-man na ten stříbný(dávám mu přednost),nebude-li vypadat hezky půjdu do té co máš ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
depesak Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 no ja som tiez uvazoval o tom hlinikovom ale drevodekor vyzera elegantnejsie a vyzera to stale take luxusne ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 ja sem hodil radicku z SII a rikam si, ze prave ten origi metalic dekor by k tomu mohl sednou .. lip nez cerny akorat nemam cas zajit zjistit cenu na pultu a zakoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mig25 Vloženo 22. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2010 Dej vědět,až to koupíš, jak to vypadá a kolik jsi za to dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kuděla Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Máte už někdo ten dekor hliník/stříbrný? Docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jinde než u Škodovky popřípadě kde a za kolik:-) A hlavně jak to vypadá po montáži:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 (editace) ja jsem nakonec nahodil rs dekor, ten stribrny mi nebyli schopni sehnat v salonu .. foto dodam jak se dostanu k autu edit: sry za kvalitu, hold HTC .. fotky nic moc jinak mi to prijde nakonec hezci nez "hlinik" detail dekoru Editováno: 4. Únor 2010, autor: z-man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 6. Únor 2010 Sdílet Vloženo 6. Únor 2010 Já už mám dva roky alu dekor polepu.Vůbec neoslňuje,dobře se udržuje a polep drží dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.