Přejít na obsah

mig25

Uživatel
  • Počet příspěvků

    32
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mig25

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. loni jsem koupi kenwood kdc-5047U a naprosta spokojenost,perfektni zvuk,odolny proti otresum,barevné veriabilni podsviceni,nemohl jsem vybrat lepší,vrele doporucuji,kamarad ma alpinu,(take loni koupenou)ale pri porovnani zvuku i moznosti,funkci jasne lepsi volba- kenwood
  2. pracovní vytížení mi nedovolí se zůčastnit,ke všemu mi praskla maska,tak vá m popřeji ať vám vyjde vstříc počasí,tak snad příště
  3. když se mi podaří dodělat octavku tak bych se stavil,ale 13hodina je celkem brzy,do 12hod jsem v zaměstnání,než dorazím domú... musím poobědvat, v 13hod??? to všichni plnite zažívací trakt tak časně, že stačíte včetně cesty dorazit??? To snad obědváte v 11hod???
  4. Bohužel pracovní zaneprazdněni mi nedovolí přijet ráno,ale na spanilou jízdu bych si nechtěl nechat ujít,tak snad to do 14hod stihnu.
  5. Tak pánové,bohužel se musím omluvit, moje mladší a hezčí polovička naplánovala na 1.5. burzu v PL, tak to nebudu stíhat,je mi to líto, Malonovice jsou ale už v plánovacím kalendáři!
  6. Tak jenom aby vyšlo počasí lépe, než posledně,zatím se asi té zimy nezbavíme,také dobrý nápad,místo průvodu na1.května uděláme jízdu.
  7. BRUNO 128,dobrá myšlenka,zase se sejít ale...jako vůdce a organizátor,dej tomu setkání trochu řád,myšlenku.Mám za to,že by jsme se měli nějak seznámit(nejen Vy "co se dlohodobě znáte")ale i nás nováčky,kteří dychtí od Vás zkušených něco pochytit,poradit,jak co udělat,co koupit či ne,co dobré co ne.Už vidím,jak se mnozí durdí,co si dovolím napsat,ale je pouze má idea,tak se mnohým omlouvám,jenže někteří mi dají zapravdu.Popřemýšlej o tom!
  8. opravdu hezké setkání,výborné fotky,jen škoda,že jsem byl nucen předčasně odjet,našel jsem novou inspiraci
  9. prset ma, ale Hranice jsou moravska brana tam se lomi pocasi, prset tam nebude,alespon doufam,bude se to konat kdyz nakonec prece jen zaprsi?
  10. Tak pánové mohu se zůčastnit? Podívat se, co, kdo má co nainstalovaného,omrknout krasavce, snad mi i poradíte, když to nevyšlo začátkem března.
  11. Jsem rád,že jste to přesunuli,ráno jsem dostal střevní koliku,nebyl jsem mobilní,jen doufám,že to necháte až na konec března,těším se že poznám fajn lidi.
  12. Veznete mezi sebe i nováčka,který nikdy nebyl na podobném srazu? Kde se to koná v Hranicích,jak Vás poznám? Nechci působit jako vetřelec,ale rád bych se dostal do dění.
  13. Tlumení a rámečky boudou... až bude tepleji
×
×
  • Vytvořit nový...