Publikováno Leden 15, 201015 r Chtěl bych koupit stříbrný dekor palubní desky, včetně rámečku střed.panelu MILOTEC do octavie ,ale mám obavu,že při dopadajících slunečních paprscích mě bude oslňovat. Nemáte je někdo nelepené, podělte se o zkušenosti? Jsou mé obavy zbytečné?
Leden 16, 201015 r oslnovat te to nebude už jsem to viděl na jedný octě a je to hnus jsou tam vidět pruhy po leštění a je to víc do tmavě šedé no prostě ted už vím že než tohle tak raději barvu třeba tu co má mikl mrkni do sekce vaše octavia
Leden 18, 201015 r Chtěl bych koupit stříbrný dekor palubní desky, včetně rámečku střed.panelu MILOTEC do octavie ,ale mám obavu,že při dopadajících slunečních paprscích mě bude oslňovat.Nemáte je někdo nelepené, podělte se o zkušenosti? Jsou mé obavy zbytečné? ja som tam dal polep drevodekor a vyzera to lepsie ako ten strieborny ;-)
Leden 18, 201015 r a co treba origo "stribrny"? .. myslim, ze to davali do Bussinesky a ted i v Tource jsme nekde videl v konfiguratoru to nazyvaji: Dekorační obložení "Metalic line"
Leden 20, 201015 r Autor ja som tam dal polep drevodekor a vyzera to lepsie ako ten strieborny ;-) nemáš foto ať vidím jak to vypadá v globale?
Leden 20, 201015 r Autor a co treba origo "stribrny"? .. myslim, ze to davali do Bussinesky a ted i v Tource jsme nekde videlv konfiguratoru to nazyvaji: Dekorační obložení "Metalic line" ???nevmohu to najít pošli odkaz dík
Leden 21, 201015 r popravde jsem to taky hledal, ale nenasel .. kdyz si zkusis nakonfigurovat nove auto, tak to uvidis http://cc.skoda-auto.com/cze/Pages/step1.aspx zvol Tour .. je to pak v kroku 4 pod Volanty/interiéry/sedadla .. pisou priplatkova cena 1200
Leden 21, 201015 r nemáš foto ať vidím jak to vypadá v globale? pozri tu: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=lepenie
Leden 21, 201015 r Autor Vypadá to opravdu dobře,zajdu se podívat ještě do autokelly co mi doporučil z-man na ten stříbný(dávám mu přednost),nebude-li vypadat hezky půjdu do té co máš ty.
Leden 21, 201015 r no ja som tiez uvazoval o tom hlinikovom ale drevodekor vyzera elegantnejsie a vyzera to stale take luxusne ;-)
Leden 21, 201015 r ja sem hodil radicku z SII a rikam si, ze prave ten origi metalic dekor by k tomu mohl sednou .. lip nez cerny akorat nemam cas zajit zjistit cenu na pultu a zakoupit
Únor 2, 201015 r Máte už někdo ten dekor hliník/stříbrný? Docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jinde než u Škodovky popřípadě kde a za kolik:-) A hlavně jak to vypadá po montáži:-)
Únor 3, 201015 r ja jsem nakonec nahodil rs dekor, ten stribrny mi nebyli schopni sehnat v salonu .. foto dodam jak se dostanu k autu edit: sry za kvalitu, hold HTC .. fotky nic moc jinak mi to prijde nakonec hezci nez "hlinik" detail dekoru Upraveno Únor 4, 201015 r od z-man
Únor 6, 201015 r Já už mám dva roky alu dekor polepu.Vůbec neoslňuje,dobře se udržuje a polep drží dobře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.