egos_cz Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 Ahoj chtěl bych vás poprosit o radu byl jsem na diagnostice a tam my vypsala chybu Snimač polohy vack. hridele (G40) signal snimace přilis maly P0342 Sporadická kde najdu tento spínač abych mogl zkontrolovat kontakty. Příp. foto děkuji moc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 nedělaly se náhodou rozvody a neni to blbě nastavený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipR6 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) jestli je to starej model motoru a ma jeste rozdelovac tak ho najdes v rozdelovaci, sundas deklik, palec a potom by tam mela byt plastova prachovka, pod tim by jsi to mel najit jo a jinak se mu rika i haluv snimac Editováno: 18. leden 2010, autor: FilipR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egos_cz Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 nedělaly se náhodou rozvody a neni to blbě nastavený? Já mám auto asi 2 měsíce a nic to nedělalo občas se to rozsvítilo a pak zhaslo ale teď to svítí něják často a byl jsem na diagnostice a napsalo to ten snímač.... Jinak rozvody jsem nedělal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
egos_cz Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 nedělaly se náhodou rozvody a neni to blbě nastavený? Tak to nakonec asi bude v těch rozvodech našel by se tu někdo kdy by závadu odtsranil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 ty snímače odcházejí docela často... musí se sundat vačkové kolo... já jsem měnil kamarádovi, ten si dovezl čínu za 500kč - cenu si přesně nepamatuju a chybu psalo znova... koupil se bosch a bylo po problému... motor AKL.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.