Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chtěl bych vás poprosit o radu byl jsem na diagnostice a tam my vypsala chybu Snimač polohy vack. hridele (G40) signal snimace přilis maly P0342 Sporadická kde najdu tento spínač abych mogl zkontrolovat kontakty. Příp. foto děkuji moc....

Vloženo (editace)

jestli je to starej model motoru a ma jeste rozdelovac tak ho najdes v rozdelovaci, sundas deklik, palec a potom by tam mela byt plastova prachovka, pod tim by jsi to mel najit ;)

jo a jinak se mu rika i haluv snimac

Editováno: , autor: FilipR6
Vloženo
nedělaly se náhodou rozvody a neni to blbě nastavený?

Já mám auto asi 2 měsíce a nic to nedělalo občas se to rozsvítilo a pak zhaslo ale teď to svítí něják často a byl jsem na diagnostice a napsalo to ten snímač....

Jinak rozvody jsem nedělal....

Vloženo

ty snímače odcházejí docela často... musí se sundat vačkové kolo... já jsem měnil kamarádovi, ten si dovezl čínu za 500kč - cenu si přesně nepamatuju a chybu psalo znova... koupil se bosch a bylo po problému... motor AKL....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...