Publikováno Leden 17, 201015 r Ahoj chtěl bych vás poprosit o radu byl jsem na diagnostice a tam my vypsala chybu Snimač polohy vack. hridele (G40) signal snimace přilis maly P0342 Sporadická kde najdu tento spínač abych mogl zkontrolovat kontakty. Příp. foto děkuji moc....
Leden 18, 201015 r jestli je to starej model motoru a ma jeste rozdelovac tak ho najdes v rozdelovaci, sundas deklik, palec a potom by tam mela byt plastova prachovka, pod tim by jsi to mel najit jo a jinak se mu rika i haluv snimac Upraveno Leden 18, 201015 r od FilipR6
Leden 18, 201015 r Autor nedělaly se náhodou rozvody a neni to blbě nastavený? Já mám auto asi 2 měsíce a nic to nedělalo občas se to rozsvítilo a pak zhaslo ale teď to svítí něják často a byl jsem na diagnostice a napsalo to ten snímač.... Jinak rozvody jsem nedělal....
Leden 18, 201015 r Autor nedělaly se náhodou rozvody a neni to blbě nastavený? Tak to nakonec asi bude v těch rozvodech našel by se tu někdo kdy by závadu odtsranil...
Leden 19, 201015 r ty snímače odcházejí docela často... musí se sundat vačkové kolo... já jsem měnil kamarádovi, ten si dovezl čínu za 500kč - cenu si přesně nepamatuju a chybu psalo znova... koupil se bosch a bylo po problému... motor AKL....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.