avus Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Nevite nahodou nekdo , jak se da vyuzit orig. priprava pro telefon viz obrazek k propojeni telefonu pres Bluetooth Nokia E66? Respektive co je potreba dokoupit a jak zapojit. V aute je MFD2, bude mi zobrazovat cislo volaneho pres displej maxidot nebo pres navi? Nebo to umi jen RNS510? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 dle mého to půjde, pouze aktivuješ bluetooth diagnostikou a pojede!! ještě musíš dokoupit anténu.. bude se zobrazovat na maxidotu.. záleží na jednotce jakou tam máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Tady je o tom několik desitek stánek, proč si to nepřečteš? Dozvěděl by ses všechno včetně detailních postupů jak co zjistit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata_cz Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Nevite nahodou nekdo , jak se da vyuzit orig. priprava pro telefon viz obrazek k propojeni telefonu pres Bluetooth Nokia E66? Respektive co je potreba dokoupit a jak zapojit. V aute je MFD2, bude mi zobrazovat cislo volaneho pres displej maxidot nebo pres navi? Nebo to umi jen RNS510? Mne to slo tak, ze na mobilu jsem zapnul bluetooth a kdyz jsem zapl zapalovani v aute, tak se HF sada chtela sparovat s autem. Kod je tusim 1234. Pak se nacte seznam cisel, udela synchronizace a vse vidis v Maxi-DOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 no jo.. ale on bluetooth nema aktivni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.