Publikováno Leden 18, 201015 r Nevite nahodou nekdo , jak se da vyuzit orig. priprava pro telefon viz obrazek k propojeni telefonu pres Bluetooth Nokia E66? Respektive co je potreba dokoupit a jak zapojit. V aute je MFD2, bude mi zobrazovat cislo volaneho pres displej maxidot nebo pres navi? Nebo to umi jen RNS510?
Leden 18, 201015 r dle mého to půjde, pouze aktivuješ bluetooth diagnostikou a pojede!! ještě musíš dokoupit anténu.. bude se zobrazovat na maxidotu.. záleží na jednotce jakou tam máš...
Leden 18, 201015 r Tady je o tom několik desitek stánek, proč si to nepřečteš? Dozvěděl by ses všechno včetně detailních postupů jak co zjistit
Únor 12, 201015 r Nevite nahodou nekdo , jak se da vyuzit orig. priprava pro telefon viz obrazek k propojeni telefonu pres Bluetooth Nokia E66? Respektive co je potreba dokoupit a jak zapojit. V aute je MFD2, bude mi zobrazovat cislo volaneho pres displej maxidot nebo pres navi? Nebo to umi jen RNS510? Mne to slo tak, ze na mobilu jsem zapnul bluetooth a kdyz jsem zapl zapalovani v aute, tak se HF sada chtela sparovat s autem. Kod je tusim 1234. Pak se nacte seznam cisel, udela synchronizace a vse vidis v Maxi-DOT.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.