peetr Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Když mi kamarádi říkali, jak jim v servisech vymění na autě, co se dá, tak mě nenapadlo, že dopadnu taky tak. A přece. Před půl rokem měněný řemen - nový bíly. Ještě ráno tam byl. Dovezu si auto domů a ejhle, řemen je jiný, černý gumový, naštěstí vypadá dobře. To by mohlo vysvětlovat příznivou cenu služeb. Máte někdo v hlavě, kolik stojí černý gumový a kolik ten bílý, takový tvrdší? Kolik se na tom dá přivydělat? Jestli to mechanikům stojí za tu ostudu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Tak to bych si nenechal líbit.... hezky hned avízo Škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetr Vloženo 18. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2010 (editace) To dělal obyč servis. Mohl mi toříct, takhle jsem uněj skončil. Příště vždy dělám foto! Každopádně si škrtám další servis v seznamu. Příště asi ke zlodějům. Editováno: 18. leden 2010, autor: peetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Jaky to byl servis? Je prakticky tva povinnost to napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.