strojvedouci Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 zdarec neporadi někdo s vyplnenim nárazniku někde jsem čet že se dává pur pěna a že se tím spevni ma nekdo skušenosti a hlavne pur pěny je na výběr široká škála, případně kterou použít, /nárazník se svářel tak ho chci spevnit / Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 Příteli okřídleného šípu, pokud se chystáš, že použiješ PU pěnu, doporučil bych takovou, která není tak expanzní. To znamená, že se tolik neroztahuje. Ale, nebylo by lepší ten nárazník zevnitř vylaminovat? Bylo by to o mnoho pevnější. To je moje rada. Kéž se Ti dílo podaří. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 a ak mozem vediet naco ho chces vyplnit???aby bol pevnejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strojvedouci Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 tak za 1 nazaznik se bude prevazovat tak proto jej spevnit 2 spodni cast je si myslim nachilna na poskozeni hlavne v tom bilem hnusu co je tet venku 3 nekde jsem o tom cetl na rally foru ze se to dela "co muze bejt obcas dobre na zavody to asi je funkcni" 4 to pouzivaj nektere automobilky uz v prvovirobe napr nektere modely ford tusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.