Přejít na obsah

GREEN verzus K&N


kasko

Doporučené příspěvky

Chystám se vyměnit papírový filtr za bavlněnou vložku. Doposud jsem měl sportovní vložku GREEN, ale ve spojení se sportovním výfukem to dělalo velký rámus a při delších cestách, které jsem začal jezdit to bylo nepříjemné. Teď přemýšlím, zda jít do vložky GREEN, nebo K&N. Když vezmu cenu, GREEN je asi o 500kč levnější. A tak by mě zajímalo, zda je mezi něma nějaký zásadní rozdíl, jaké jsou vaše zkušenosti.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proč když jsi stěžuješ, že jsi doposud měl sportovní vložku GREEN a dělala rámus a teď se ptáš, jestli jí máš koupit znovu - ??? to nějak nechápu. Není to náhodou tak, to máš celej kit sání GREEN a chceš koupit jen vložku do origo boxu?

Jinak Na 1.9 TDI jsme původně koupili vložku GREEN asi 1600,- (D&M Autodoplňky - Brno), ale ta 1. co přišla poštou tak naprosto nepasovala a to i přes to ž po stranách měla vymezovací nálitky (i když se odřízli, tak to bylo na ho*no). Reklamace uznána, poslali druhej a to dopadlo úplně stejně. Druhá reklamace taky prošla.

Tak se šlo do podstatně dražších BMC (pro F1 - Ferrari, Le mans - Audi,...) - 2200,- ale ta tam pasovala hned na první pokus a spokojenost veliká.

Jinak v porovnání GREEN a K&N bych volil K&N !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...