citronicek Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Nedavno mi prasklo nebo se uvolnilo lanko v sedacce,kterym se vystuzuje dolni cast operadla.Nemate nekdo navod jak to nahodit zpet? Nejlepsi by byl navod i s fotkama. Asi jsem slepon ale nikde jsem to tu nenasel... Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronicek Vloženo 20. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Dole calunenie sedasiel a dostanes sa k doske kde je koniec lanka, praca velmi blba.Robil som to cca 3 krat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronicek Vloženo 21. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2010 Hmm, vrhnu se na to asi v sobotu, uz vidim ze to bude drbacka.... kdyz tak tu potom hodim fotky jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 21. leden 2010 Sdílet Vloženo 21. leden 2010 drbacka bude dat dole potah , držim palce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.