Říjen 23, 201014 r Autor Tak Myška začíná nějak nechutně stávkovat po elektrické stránce. Po zapnutí zadních mlhovek mi praskne pojistka,takže mlhovky nejdou a včera se objevila nová závada. Nejde automatické rozsvěcování světel. V úterý jedu ke známému elektrikáři, jestli si s tím poradí.
Říjen 25, 201014 r Autor Tak Myška začíná nějak nechutně stávkovat po elektrické stránce. Po zapnutí zadních mlhovek mi praskne pojistka,takže mlhovky nejdou a včera se objevila nová závada. Nejde automatické rozsvěcování světel. V úterý jedu ke známému elektrikáři, jestli si s tím poradí. tak dnes jsem zjistil dalsi vec,vytahl jsem svazek dratu zadni leve lampy, na ktery je připojeny kabel k taznymu. Kdyz jsem ho odpojil a pripojil pouze seriovy kabel na svetla, mlhovka normalne sviti. Takze zkratak je nekde v tom kabelu k zavesu. Alespon ze tak. A bude se hledat dal. Upraveno Říjen 25, 201014 r od omartinek
Říjen 25, 201014 r Autor Myska ma peknej "zadek" preju at se ta chyba brzo najde a vse sviti jak ma... to neni zadek Myšky, ta má hezčí. zitra budu vědět víc Upraveno Říjen 25, 201014 r od omartinek
Říjen 25, 201014 r ja sem slepej, po probuzeni bych si mel zakazat sem psat prispevky... no sry, a Myska ma urcite hezci ne ja to chapu, ta moje je taky ta nejhezci Octavka na svete jo a pripadne kdyby sis s tim neporadil tak mam v CB jednu moc sikovnou elektrikarku Upraveno Říjen 25, 201014 r od Ozi Toretto
Říjen 25, 201014 r Autor elektrikarku jo? Uvidim zitra, jak se predvede kolega v praci, pak bych kdyztak vyuzil sluzby elektrikarky.
Říjen 25, 201014 r tak dnes jsem zjistil dalsi vec,vytahl jsem svazek dratu zadni leve lampy, na ktery je připojeny kabel k taznymu. Kdyz jsem ho odpojil a pripojil pouze seriovy kabel na svetla, mlhovka normalne sviti. Takze zkratak je nekde v tom kabelu k zavesu. Alespon ze tak. A bude se hledat dal. tak to je dobrý zpráva aspoň jsi na začátek lokalizoval místo, já ti říkal, že bych šel do zásuvky
Říjen 26, 201014 r Elektrika není moje parketa ,ale asi bych taky hledal v zásuvce. Jinek ta prdel je moje .
Říjen 26, 201014 r omartinek: jasny, staci napsat Roomwagen: sorry i tobe sem psal ze po probuzeni jsem slepej...
Říjen 27, 201014 r Autor tak elektrika dopadla nasledovne. nasli jsme na seriovym kabelu odkryte kabely, ale ty ten skrat nedelaji. Pokracuje se tedy dal. Tak jsem su udelal radost a dal jsem si HID sadu 4300K.
Říjen 28, 201014 r Jezis Ty si dal xenony, vrahu vsech ostatnich ridicu. Tebe bych chtel potkat sviti Ti to urcite do aleluja. Si bezohledny sobec :-D Tak jak mas cary na silnici nebo ne?? A jak to porovnavas s zarovkama?? Upraveno Říjen 28, 201014 r od piskot
Říjen 28, 201014 r Autor jeste nebyla moznost jet v noci zitra az pojedu do prace tak uvidim. Hlavni je ze uvidim ja, co uvidi ostatni je mi jedno. Denne jezdim v pet hodin rano do prace a tolik lidi co me oslnuje s obycejnyma zarovkama je mnoho.Ted jim to vratim. A vetsina ma Skodu Fabii(jednickovou). Chlapi seridte si ty svetla. ale myslim ze to tak hrozny s tim oslnovanim nebude, jak jsi spokojeny ty Piskote? Nemas nejaky foto z tveho Dráčku kam jsi namontoval ty "krabicky" od te HID sady? Ja hledal skulinky vedle svetel a marne. nakonec to prislo kde bylo misto a kam dosahl kabel.
Říjen 29, 201014 r Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama...
Říjen 29, 201014 r lewis: xenony strasny nejsou, ale HIDky jo omartinek: nicmene preju at se ti s nima pekne jezdi. a mas pravdu ze me taky nejvc oslnuji auta s klasickyma svetlama...
Říjen 31, 201014 r Autor Jezis Ty si dal xenony, vrahu vsech ostatnich ridicu. Tebe bych chtel potkat sviti Ti to urcite do aleluja. Si bezohledny sobec :-D Tak jak mas cary na silnici nebo ne?? A jak to porovnavas s zarovkama?? tak svetla se osvědčily na 100%, dnes jsem prevazel rodinku od tchyně, Myška naložená bagáží, kočárkem, 2 děti. Světla jsem schválně nedával ani niž a nikdo na me za celou dobu ani neblikl. Tak to asi nikomu nevadi. Jinak cary na silnici mam, jestli myslis ty cerne stiny. Co to zpusobuje? A srovnavat to s klasickou zarovkou? Svitivost o 100% lepsi.
Říjen 31, 201014 r Autor Jinak problem s mlhovkami vyresen, vsichni jste hadali spatne, problem nebyl v kabelu k zavesu. Problem a to celkem velky byl v origo kabelu. Takhle spečený kabel jsem v autě ještě neviděl. Takze jsem to pomalu od sebe odtrhal, nasadil buzirku, zaizoloval a mlhovky sviti. Jenom nechapu proc ve skodobce nedavaji zadnou gumovou pruchodku! Kabel je kratky, dre se o kastly a pak to zacina samozrejme horet. Vsude mozně pruchodky jsou a tady proste na to nejak zapomeli. A nebo ji zapomeli dat jen do Myšky? Koukal jste se nekdo jestli je tam máte? A dalši problem byl v automatickem rozsvecovani svetel. Predem diky JendoviT4 za zaslani noveho rele, ale bohužel to relatkem nebylo. Nevite nekdo jestli denni sviceni nema samostatnou pojistku nekde mimo pojistkovou skrin? V pojistkovce jsem nic nenasel. Poradi nekdo???
Říjen 31, 201014 r Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama... taky nejsem zastáncem HID sad, ale myslíš, že to bude tak strašný i když mají světla čočku a nebudou to klasický halogeny??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.