omartinek Vloženo 6. Říjen 2010 Autor Vloženo 6. Říjen 2010 no vidis a hned je z ceho vybirat, tim nez se prokousu tak bude po zime Citovat
Standis Vloženo 7. Říjen 2010 Vloženo 7. Říjen 2010 neboj, to máš za chvilku prolezlý, pak hoď info, jestli jsi něco vybral Citovat
omartinek Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Vloženo 23. Říjen 2010 Tak Myška začíná nějak nechutně stávkovat po elektrické stránce. Po zapnutí zadních mlhovek mi praskne pojistka,takže mlhovky nejdou a včera se objevila nová závada. Nejde automatické rozsvěcování světel. V úterý jedu ke známému elektrikáři, jestli si s tím poradí. Citovat
omartinek Vloženo 23. Říjen 2010 Autor Vloženo 23. Říjen 2010 A dneska jsem taky dával zimní obutí. Citovat
Roomwagen Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 Hojky už taky přezuto ,a jinak zdravím ve spolek . Citovat
omartinek Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Vloženo 25. Říjen 2010 (editace) Tak Myška začíná nějak nechutně stávkovat po elektrické stránce. Po zapnutí zadních mlhovek mi praskne pojistka,takže mlhovky nejdou a včera se objevila nová závada. Nejde automatické rozsvěcování světel. V úterý jedu ke známému elektrikáři, jestli si s tím poradí. tak dnes jsem zjistil dalsi vec,vytahl jsem svazek dratu zadni leve lampy, na ktery je připojeny kabel k taznymu. Kdyz jsem ho odpojil a pripojil pouze seriovy kabel na svetla, mlhovka normalne sviti. Takze zkratak je nekde v tom kabelu k zavesu. Alespon ze tak. A bude se hledat dal. Editováno: 25. Říjen 2010, autor: omartinek Citovat
Ozi Toretto Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 Myska ma peknej "zadek" preju at se ta chyba brzo najde a vse sviti jak ma... Citovat
omartinek Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Vloženo 25. Říjen 2010 (editace) Myska ma peknej "zadek" preju at se ta chyba brzo najde a vse sviti jak ma... to neni zadek Myšky, ta má hezčí. zitra budu vědět víc Editováno: 25. Říjen 2010, autor: omartinek Citovat
Ozi Toretto Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 (editace) ja sem slepej, po probuzeni bych si mel zakazat sem psat prispevky... no sry, a Myska ma urcite hezci ne ja to chapu, ta moje je taky ta nejhezci Octavka na svete jo a pripadne kdyby sis s tim neporadil tak mam v CB jednu moc sikovnou elektrikarku Editováno: 25. Říjen 2010, autor: Ozi Toretto Citovat
omartinek Vloženo 25. Říjen 2010 Autor Vloženo 25. Říjen 2010 elektrikarku jo? Uvidim zitra, jak se predvede kolega v praci, pak bych kdyztak vyuzil sluzby elektrikarky. Citovat
Standis Vloženo 25. Říjen 2010 Vloženo 25. Říjen 2010 tak dnes jsem zjistil dalsi vec,vytahl jsem svazek dratu zadni leve lampy, na ktery je připojeny kabel k taznymu. Kdyz jsem ho odpojil a pripojil pouze seriovy kabel na svetla, mlhovka normalne sviti. Takze zkratak je nekde v tom kabelu k zavesu. Alespon ze tak. A bude se hledat dal. tak to je dobrý zpráva aspoň jsi na začátek lokalizoval místo, já ti říkal, že bych šel do zásuvky Citovat
Roomwagen Vloženo 26. Říjen 2010 Vloženo 26. Říjen 2010 Elektrika není moje parketa ,ale asi bych taky hledal v zásuvce. Jinek ta prdel je moje . Citovat
Ozi Toretto Vloženo 26. Říjen 2010 Vloženo 26. Říjen 2010 omartinek: jasny, staci napsat Roomwagen: sorry i tobe sem psal ze po probuzeni jsem slepej... Citovat
omartinek Vloženo 27. Říjen 2010 Autor Vloženo 27. Říjen 2010 tak elektrika dopadla nasledovne. nasli jsme na seriovym kabelu odkryte kabely, ale ty ten skrat nedelaji. Pokracuje se tedy dal. Tak jsem su udelal radost a dal jsem si HID sadu 4300K. Citovat
piskot Vloženo 28. Říjen 2010 Vloženo 28. Říjen 2010 (editace) Jezis Ty si dal xenony, vrahu vsech ostatnich ridicu. Tebe bych chtel potkat sviti Ti to urcite do aleluja. Si bezohledny sobec :-D Tak jak mas cary na silnici nebo ne?? A jak to porovnavas s zarovkama?? Editováno: 28. Říjen 2010, autor: piskot Citovat
omartinek Vloženo 28. Říjen 2010 Autor Vloženo 28. Říjen 2010 jeste nebyla moznost jet v noci zitra az pojedu do prace tak uvidim. Hlavni je ze uvidim ja, co uvidi ostatni je mi jedno. Denne jezdim v pet hodin rano do prace a tolik lidi co me oslnuje s obycejnyma zarovkama je mnoho.Ted jim to vratim. A vetsina ma Skodu Fabii(jednickovou). Chlapi seridte si ty svetla. ale myslim ze to tak hrozny s tim oslnovanim nebude, jak jsi spokojeny ty Piskote? Nemas nejaky foto z tveho Dráčku kam jsi namontoval ty "krabicky" od te HID sady? Ja hledal skulinky vedle svetel a marne. nakonec to prislo kde bylo misto a kam dosahl kabel. Citovat
Lewis Vloženo 29. Říjen 2010 Vloženo 29. Říjen 2010 Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama... Citovat
Ozi Toretto Vloženo 29. Říjen 2010 Vloženo 29. Říjen 2010 lewis: xenony strasny nejsou, ale HIDky jo omartinek: nicmene preju at se ti s nima pekne jezdi. a mas pravdu ze me taky nejvc oslnuji auta s klasickyma svetlama... Citovat
omartinek Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Vloženo 31. Říjen 2010 Jezis Ty si dal xenony, vrahu vsech ostatnich ridicu. Tebe bych chtel potkat sviti Ti to urcite do aleluja. Si bezohledny sobec :-D Tak jak mas cary na silnici nebo ne?? A jak to porovnavas s zarovkama?? tak svetla se osvědčily na 100%, dnes jsem prevazel rodinku od tchyně, Myška naložená bagáží, kočárkem, 2 děti. Světla jsem schválně nedával ani niž a nikdo na me za celou dobu ani neblikl. Tak to asi nikomu nevadi. Jinak cary na silnici mam, jestli myslis ty cerne stiny. Co to zpusobuje? A srovnavat to s klasickou zarovkou? Svitivost o 100% lepsi. Citovat
omartinek Vloženo 31. Říjen 2010 Autor Vloženo 31. Říjen 2010 Jinak problem s mlhovkami vyresen, vsichni jste hadali spatne, problem nebyl v kabelu k zavesu. Problem a to celkem velky byl v origo kabelu. Takhle spečený kabel jsem v autě ještě neviděl. Takze jsem to pomalu od sebe odtrhal, nasadil buzirku, zaizoloval a mlhovky sviti. Jenom nechapu proc ve skodobce nedavaji zadnou gumovou pruchodku! Kabel je kratky, dre se o kastly a pak to zacina samozrejme horet. Vsude mozně pruchodky jsou a tady proste na to nejak zapomeli. A nebo ji zapomeli dat jen do Myšky? Koukal jste se nekdo jestli je tam máte? A dalši problem byl v automatickem rozsvecovani svetel. Predem diky JendoviT4 za zaslani noveho rele, ale bohužel to relatkem nebylo. Nevite nekdo jestli denni sviceni nema samostatnou pojistku nekde mimo pojistkovou skrin? V pojistkovce jsem nic nenasel. Poradi nekdo??? Citovat
Standis Vloženo 31. Říjen 2010 Vloženo 31. Říjen 2010 Vrahu!!! Xenony??? Strašný... :D:D Roomwagen: Super nápad s těma zadníma světlama... taky nejsem zastáncem HID sad, ale myslíš, že to bude tak strašný i když mají světla čočku a nebudou to klasický halogeny?? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.