omartinek Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Vloženo 18. Prosinec 2010 Tak jsem zakoupil tyto světla, a na jaře bych je chtěl nějakým způsobem dostat do nárazníku vedle mlhovek a udělat z nich denní svícení. Tak jsem na to zvědavý. Citovat
Standis Vloženo 18. Prosinec 2010 Vloženo 18. Prosinec 2010 to by eventuálně jít mohlo a nebo by to nemuselo vypadat špatně, když by tam byly jen tyto místo stávajících Citovat
omartinek Vloženo 18. Prosinec 2010 Autor Vloženo 18. Prosinec 2010 to ja prave nechci, CORNERY tam chci zachovat a tyto dat jeste k tomu Citovat
Ozi Toretto Vloženo 18. Prosinec 2010 Vloženo 18. Prosinec 2010 a neoslovil te treba FL naraznik s velkymi svetly? Citovat
omartinek Vloženo 19. Prosinec 2010 Autor Vloženo 19. Prosinec 2010 Ozi samozřejmě že oslovil ale to jsem zase cenově někde úplně jinde. Tam jde o přestavbu celého předku. Světla, kapota, nárazník. No a hned jsi na 30 litrech. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 19. Prosinec 2010 Vloženo 19. Prosinec 2010 (editace) ja nevim jak to ma R, ale fakt je to takovej mazec? na me to pusobi hodne stejne, takze jsem myslel ze by stacilo sundat stary naraznik dat novej, pripadne dodelat jen nejaky drzaky a vymenit jen svetla. a tobe nejak nejde ten vypinac vedle diagnosticke zasuvky, ktery by ti mel zapinat denni sviceni?? vim ze jsme to uz nejak resili ale totalne mi to vypadlo.... Editováno: 19. Prosinec 2010, autor: Ozi Toretto Citovat
omartinek Vloženo 19. Prosinec 2010 Autor Vloženo 19. Prosinec 2010 ty svetla jsou odlisny na prvni pohled co jsem koukal jen z obrazku, jsou uzsi a delsi. Tak si myslim ze i kapota musi byt jina. Jinak s tim vypinacem mas pravdu, psal jsem ti SZ aby jsi mi poslal nejake info te sikovne eliktrikarky z CB a nic. Ale taky mi to pak nejak vypadlo z hlavy tak jsem to zatim neresil. Citovat
piskot Vloženo 20. Prosinec 2010 Vloženo 20. Prosinec 2010 Tak je tam jiná chladičovka, světla, kapota nárazník a světla. Koukal jsem, že se tydle světla trošku rozšířili, odkud je berete?? Citovat
omartinek Vloženo 20. Prosinec 2010 Autor Vloženo 20. Prosinec 2010 jestli máš na mysli ty černý jako-by mlhovky, tak to je náhodný kup na aukru za 305Kč. Uvidíme jestli tam někam půjdou, max. by šli znova do světa. Citovat
Lewis Vloženo 20. Prosinec 2010 Vloženo 20. Prosinec 2010 Piškot reahoval s tou chladičovkou dřív.... a to by mohly být jiný i chladiče... No a co jsem koukal do otevřeného motoru tak FL má uplně jiný horní uložení.... skoro jako OI. (Což by ovšem nebránilo přestavbě...) Na aukru jo.... kouknu se po nich... Osobně se mi nejvíce líbí kulaté mlhovky a divím se třeba Piškotovi, že je vyměnil. Já bych dal vedle kulaté mlhovky kulatou diodovou s denním svícením... Citovat
omartinek Vloženo 20. Prosinec 2010 Autor Vloženo 20. Prosinec 2010 myslim ze to byl posledni kus tech svetel, muzu ti kdyztak poslat e-mail na toho prodavajiciho jestli jich nema vice. Me osobne se kulate mlhovky nelibi, ale zase ty kulate diodove by se mi libily. Citovat
Standis Vloženo 20. Prosinec 2010 Vloženo 20. Prosinec 2010 jak psal Lewis - bych dal vedle kulaté mlhovky kulatou diodovou s denním svícením a dokonce se sem někam dávali i fotky, kde to měl Fidelek na Fl na RS nárazníku a vypadalo to moc pěkně Citovat
piskot Vloženo 20. Prosinec 2010 Vloženo 20. Prosinec 2010 Jj jsou jinci i chladice. Me se zase libi hranaty mlhovky. To nejsou origo mlhy do narazniku?? To je nejaky uni?? Nechapu nerozumim:-) jinak 4 kulate nesmysli ve spodni casti narazniku mi prijdou moc. Citovat
omartinek Vloženo 21. Prosinec 2010 Autor Vloženo 21. Prosinec 2010 (editace) Jj jsou jinci i chladice. Me se zase libi hranaty mlhovky. To nejsou origo mlhy do narazniku?? To je nejaky uni?? Nechapu nerozumim:-) jinak 4 kulate nesmysli ve spodni casti narazniku mi prijdou moc. ty svetla jsou co pise ten prodavaji rozmerove stejny jako origo mlhovky, akorat drzaky na uchycení jsou jinak posazeny. Tak uvidim. Editováno: 21. Prosinec 2010, autor: omartinek Citovat
omartinek Vloženo 24. Prosinec 2010 Autor Vloženo 24. Prosinec 2010 (editace) Editováno: 24. Prosinec 2010, autor: omartinek Citovat
Standis Vloženo 24. Prosinec 2010 Vloženo 24. Prosinec 2010 tobě taky kamaráde a hezky si to užij jako velká rodinka Citovat
omartinek Vloženo 8. leden 2011 Autor Vloženo 8. leden 2011 tak vánoční dárek na svém místě a novy znak taky. Foto určitě dodám. Jinak světla se nechytly, a dávat je místo originálů se mi nechce. Kdyby jste je někdo chtěl za 300Kč jsou vaše. Citovat
omartinek Vloženo 9. leden 2011 Autor Vloženo 9. leden 2011 origo ma kazdy, co kus to original. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 9. leden 2011 Vloženo 9. leden 2011 novy znak moc pekny ta ochrana lista mi prijde divne uzka, nevim, je to takove proste, divne... jeste me napadlo co na te znacce uprevit ten levej cernej spunt a nahradit ho bilou? to by bylo trochu lepsi, aspon mi to prijde ze je prakticky mimo... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.