Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

ja nevim jak to ma R, ale fakt je to takovej mazec? na me to pusobi hodne stejne, takze jsem myslel ze by stacilo sundat stary naraznik dat novej, pripadne dodelat jen nejaky drzaky a vymenit jen svetla.

a tobe nejak nejde ten vypinac vedle diagnosticke zasuvky, ktery by ti mel zapinat denni sviceni?? vim ze jsme to uz nejak resili ale totalne mi to vypadlo.... kol-17.gif

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Vloženo

ty svetla jsou odlisny na prvni pohled co jsem koukal jen z obrazku, jsou uzsi a delsi. Tak si myslim ze i kapota musi byt jina.

Jinak s tim vypinacem mas pravdu, psal jsem ti SZ aby jsi mi poslal nejake info te sikovne eliktrikarky z CB a nic. :) Ale taky mi to pak nejak vypadlo z hlavy tak jsem to zatim neresil.

Vloženo

Piškot reahoval s tou chladičovkou dřív.... a to by mohly být jiný i chladiče... ;)

No a co jsem koukal do otevřeného motoru tak FL má uplně jiný horní uložení.... skoro jako OI. (Což by ovšem nebránilo přestavbě...)

Na aukru jo.... kouknu se po nich... Osobně se mi nejvíce líbí kulaté mlhovky a divím se třeba Piškotovi, že je vyměnil.

Já bych dal vedle kulaté mlhovky kulatou diodovou s denním svícením...

Vloženo

myslim ze to byl posledni kus tech svetel, muzu ti kdyztak poslat e-mail na toho prodavajiciho jestli jich nema vice.

Me osobne se kulate mlhovky nelibi, ale zase ty kulate diodove by se mi libily. :)

Vloženo

jak psal Lewis - bych dal vedle kulaté mlhovky kulatou diodovou s denním svícením a dokonce se sem někam dávali i fotky, kde to měl Fidelek na Fl na RS nárazníku a vypadalo to moc pěkně

Vloženo

Jj jsou jinci i chladice. Me se zase libi hranaty mlhovky. To nejsou origo mlhy do narazniku?? To je nejaky uni?? Nechapu nerozumim:-) jinak 4 kulate nesmysli ve spodni casti narazniku mi prijdou moc.

Vloženo (editace)

Jj jsou jinci i chladice. Me se zase libi hranaty mlhovky. To nejsou origo mlhy do narazniku?? To je nejaky uni?? Nechapu nerozumim:-) jinak 4 kulate nesmysli ve spodni casti narazniku mi prijdou moc.

ty svetla jsou co pise ten prodavaji rozmerove stejny jako origo mlhovky, akorat drzaky na uchycení jsou jinak posazeny. Tak uvidim.

Editováno: , autor: omartinek
  • o 3 týdny později...
Vloženo

tak vánoční dárek na svém místě a novy znak taky. Foto určitě dodám. Jinak světla se nechytly, a dávat je místo originálů se mi nechce. Kdyby jste je někdo chtěl za 300Kč jsou vaše.

Vloženo

novy znak moc pekny :palec2:

ta ochrana lista mi prijde divne uzka, nevim, je to takove proste, divne...

jeste me napadlo co na te znacce uprevit ten levej cernej spunt a nahradit ho bilou? to by bylo trochu lepsi, aspon mi to prijde ze je prakticky mimo... ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...