Květen 7, 201114 r pěkný viděl bych to na 17" a snížení -55mm a spoiler myslím, prodává Milotec, dle mě, origo škodovácký je hezčí já bych to viděl spíš na 18"
Květen 7, 201114 r až tolik Lukyne?? ale slusí mu, jen co je pravda jinak díky LUky na pomoc, máš to u mě
Květen 7, 201114 r spojler je moc peknej, a ja osobne bych nesel pres 17" na ceskych silnicich a zvlast jihoceskych bys pak potreboval pneuservis, aby sis mohl menit pneumatiky co tyden...
Květen 8, 201114 r Autor Já osobně už větší pořizovat nebudu ( tedy doufám ), třeba až se pořídí ještě jedno auto do rodiny, pak o tom začnu třeba uvažovat.
Květen 10, 201114 r Autor Tak jsem akorát přijel z rodinné garden party a konečně dostala Myška jarní údržbu.
Květen 10, 201114 r uvidíme, každopádně bych musel řešit zapsání kol do techničáku. tak to máš výhodu, že tyto ti zapíšou bez problémů, protože se ofiko davají na Roomstra
Květen 10, 201114 r Tak jsem akorát přijel z rodinné garden party a konečně dostala Myška jarní údržbu. Další foto nastane až se nandají na auto .... toto trvalo :smich:
Květen 12, 201114 r Autor Vlasto neboj, první rozhodně nebudu. Koukni se na Lewisovýho krasavce. To je přece nádhera.
Květen 12, 201114 r jj, teď se bude čekat na ten spoiler (asi) pokud se nenaskytne něco jiného myslel jsem, že se bude čekat, až to konečně malinko složíš
Květen 13, 201114 r Autor jo takhle jsi to myslel. V pondělí mám domluvenou dílnu, v úterý budou první fotečky.
Květen 14, 201114 r Autor hlavně to nepřeplácat , je to jen dočasné řešení. Koukal jsem na výfuk, za chvíli půjde asi do věčných lovišť, tak se pořídí asi nějaký laďáček.
Květen 14, 201114 r ty jo ladacek, bych uz asi nevydychal, mel jsem to kdysy na alfe. frajerina je to dobra, ale kdyz jsem s tim pak jel na delsi vylet tak jsem byl rad kdyz jsem to po navratu chcipnul a bylo ticho. nakonec me to stvalo tak strasne az jsem nakonec vymenil alfu za octavku a byl jsem za to strasne rad, nafta a bez ladaku, paradni ticho... ale tak hlavni je aby to vyhovovalo tobe...
Květen 14, 201114 r Autor já taky nechci aby to dělalo nějaký kravál. Ale než koupit drahý origo výfuk, tak raději koupím za stejný prachy nějaký nerez laďák.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.