Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

moc pekne, doslova simply klever, fakt parada :)

ľúúúbi sa mi to... :Dpost-23-1156182784.gifpost-23-1156182784.gif žiadne zbytočné lišty na zadnom nárazníku... výborne.. :D no a aj ten znak vyzerá super, tak netradične.. :Dpost-23-1156182784.gif

• Autor

kluci díky za pochvaly, znak se mi líbí moc ten se fakt povedl.

Moc pěkná práce, decentní, ale efektní a tak to má být.... Chtěl bych se zeptat, docela přemýšlím o těch "ofucich." Jde mě o to jestli to má nějaký jiný vliv než vzhled. Abych to upřesnil:). Rád jezdím s pootevřeným oknem, ale vadi mě "hluk" od proudícího vzduchu. Pomůžou ty ofuky, v tomhle směru?

• Autor

Já jsem ofuky kupoval jen kvůli větrání při dešti, aby mi nekapala ze střechy voda dovnitř a hlavně aby jsem mohl kouřit a klepat popel ven. lol Ale jinak si na hluk nestěžuji.

No je pravda, že v dešti se větrat fakt nedá:)... S tím souhlasim. Děkuju za odpověď. Asi ty ofuky taky prubnu...

• 3 týdny později...
  • Autor

to je náádhera :palec2:

• Autor

Tak opět nastane chvilka, kdy dostane Myška novou vzhledovou úpravu. Dále kluci se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém krámě v Praze nebo na Jihu Čech, kde by prodávaly šrouby do kol. Potřebuji ale délku 35mm. Díky za tipy.

Budou podložky pod kola bo co? ;)

• Autor

jj jen takovy decentni

• Autor

mimo jiné :)

přesně jak říkáš kamaráde. :palec2:

• Autor

Tak další příslušenství od Milotecu. Ještě ty delší šrouby, podložky, lízátko a bude to snad zatím vše. :smich: :smich:

post-42952-0-84566800-1309856846_thumb.j

post-42952-0-41415500-1309856858_thumb.j

post-42952-0-92105800-1309856869_thumb.j

post-42952-0-32769800-1309856880_thumb.j

• Autor

teď ještě koukám, že by nebylo špatný sehnat nějaký koncový lem co by zasahoval do prahu, jen takový decentní, ne přes celý.

Pěkný jo pěkný :)

Tak to dolep černou folii ;)

pěkný, pěkný. ještě pár detailů a bude to super

jj, máš pravdu, chce to dotáhnout lemy až úplně dolu až na prahy,jak předek, tak i zadky, takže bych použil černou folii, jak psal Vlasta

• Autor

to bude lepší na to prsknout nejaky tlumex a bude to i jako ochrana, co vy na to?

taky řešení, ale nesmí být moc vidět napojení a nesmí to být ani o ň širší :smich: chce to udělat šablonu, aby to hezky navazovalo :palec2:

• Autor

ok, dám na tebe, už se nemůžu dočkat jak to bude vypadat.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak konečně dostala Myška nové kotouče a destičky. Původní byly naprostá tragedie. Myslel jsem tedy, že to bude za dopoledne hotový a ono prdlajs. Vždy se musí něco posr_t. :) Tak jsem si hrál se zadníma kotoučema nakonec 10 hodin. :aggressive:

Ale výsledek stojí za to. Na předky se vrhnu snad zítra. Ty by měly jít bez problémů. :smich:

post-42952-0-37065400-1312740163_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.