Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

moc pekne, doslova simply klever, fakt parada :)

ľúúúbi sa mi to... :Dpost-23-1156182784.gifpost-23-1156182784.gif žiadne zbytočné lišty na zadnom nárazníku... výborne.. :D no a aj ten znak vyzerá super, tak netradične.. :Dpost-23-1156182784.gif

• Autor

kluci díky za pochvaly, znak se mi líbí moc ten se fakt povedl.

Moc pěkná práce, decentní, ale efektní a tak to má být.... Chtěl bych se zeptat, docela přemýšlím o těch "ofucich." Jde mě o to jestli to má nějaký jiný vliv než vzhled. Abych to upřesnil:). Rád jezdím s pootevřeným oknem, ale vadi mě "hluk" od proudícího vzduchu. Pomůžou ty ofuky, v tomhle směru?

• Autor

Já jsem ofuky kupoval jen kvůli větrání při dešti, aby mi nekapala ze střechy voda dovnitř a hlavně aby jsem mohl kouřit a klepat popel ven. lol Ale jinak si na hluk nestěžuji.

No je pravda, že v dešti se větrat fakt nedá:)... S tím souhlasim. Děkuju za odpověď. Asi ty ofuky taky prubnu...

• 3 týdny později...
  • Autor

to je náádhera :palec2:

• Autor

Tak opět nastane chvilka, kdy dostane Myška novou vzhledovou úpravu. Dále kluci se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém krámě v Praze nebo na Jihu Čech, kde by prodávaly šrouby do kol. Potřebuji ale délku 35mm. Díky za tipy.

Budou podložky pod kola bo co? ;)

• Autor

jj jen takovy decentni

• Autor

mimo jiné :)

přesně jak říkáš kamaráde. :palec2:

• Autor

Tak další příslušenství od Milotecu. Ještě ty delší šrouby, podložky, lízátko a bude to snad zatím vše. :smich: :smich:

post-42952-0-84566800-1309856846_thumb.j

post-42952-0-41415500-1309856858_thumb.j

post-42952-0-92105800-1309856869_thumb.j

post-42952-0-32769800-1309856880_thumb.j

• Autor

teď ještě koukám, že by nebylo špatný sehnat nějaký koncový lem co by zasahoval do prahu, jen takový decentní, ne přes celý.

Pěkný jo pěkný :)

Tak to dolep černou folii ;)

pěkný, pěkný. ještě pár detailů a bude to super

jj, máš pravdu, chce to dotáhnout lemy až úplně dolu až na prahy,jak předek, tak i zadky, takže bych použil černou folii, jak psal Vlasta

• Autor

to bude lepší na to prsknout nejaky tlumex a bude to i jako ochrana, co vy na to?

taky řešení, ale nesmí být moc vidět napojení a nesmí to být ani o ň širší :smich: chce to udělat šablonu, aby to hezky navazovalo :palec2:

• Autor

ok, dám na tebe, už se nemůžu dočkat jak to bude vypadat.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Tak konečně dostala Myška nové kotouče a destičky. Původní byly naprostá tragedie. Myslel jsem tedy, že to bude za dopoledne hotový a ono prdlajs. Vždy se musí něco posr_t. :) Tak jsem si hrál se zadníma kotoučema nakonec 10 hodin. :aggressive:

Ale výsledek stojí za to. Na předky se vrhnu snad zítra. Ty by měly jít bez problémů. :smich:

post-42952-0-37065400-1312740163_thumb.j

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.