Květen 29, 201114 r ľúúúbi sa mi to... žiadne zbytočné lišty na zadnom nárazníku... výborne.. no a aj ten znak vyzerá super, tak netradične..
Květen 29, 201114 r Moc pěkná práce, decentní, ale efektní a tak to má být.... Chtěl bych se zeptat, docela přemýšlím o těch "ofucich." Jde mě o to jestli to má nějaký jiný vliv než vzhled. Abych to upřesnil:). Rád jezdím s pootevřeným oknem, ale vadi mě "hluk" od proudícího vzduchu. Pomůžou ty ofuky, v tomhle směru?
Květen 30, 201114 r Autor Já jsem ofuky kupoval jen kvůli větrání při dešti, aby mi nekapala ze střechy voda dovnitř a hlavně aby jsem mohl kouřit a klepat popel ven. Ale jinak si na hluk nestěžuji.
Květen 30, 201114 r No je pravda, že v dešti se větrat fakt nedá... S tím souhlasim. Děkuju za odpověď. Asi ty ofuky taky prubnu...
Červen 27, 201114 r Autor Tak opět nastane chvilka, kdy dostane Myška novou vzhledovou úpravu. Dále kluci se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém krámě v Praze nebo na Jihu Čech, kde by prodávaly šrouby do kol. Potřebuji ale délku 35mm. Díky za tipy.
Červenec 5, 201114 r Autor Tak další příslušenství od Milotecu. Ještě ty delší šrouby, podložky, lízátko a bude to snad zatím vše. :smich:
Červenec 5, 201114 r Autor teď ještě koukám, že by nebylo špatný sehnat nějaký koncový lem co by zasahoval do prahu, jen takový decentní, ne přes celý.
Červenec 5, 201114 r pěkný, pěkný. ještě pár detailů a bude to super jj, máš pravdu, chce to dotáhnout lemy až úplně dolu až na prahy,jak předek, tak i zadky, takže bych použil černou folii, jak psal Vlasta
Červenec 5, 201114 r Autor to bude lepší na to prsknout nejaky tlumex a bude to i jako ochrana, co vy na to?
Červenec 7, 201114 r taky řešení, ale nesmí být moc vidět napojení a nesmí to být ani o ň širší chce to udělat šablonu, aby to hezky navazovalo
Červenec 7, 201114 r Autor a nebo ještě přikoupit tohle http://www.miocar.cz/content/cz/Katalog.aspx?catalog=61684929&productId=61685065
Srpen 7, 201114 r Autor Tak konečně dostala Myška nové kotouče a destičky. Původní byly naprostá tragedie. Myslel jsem tedy, že to bude za dopoledne hotový a ono prdlajs. Vždy se musí něco posr_t. Tak jsem si hrál se zadníma kotoučema nakonec 10 hodin. Ale výsledek stojí za to. Na předky se vrhnu snad zítra. Ty by měly jít bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.