Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Moc pěkná práce, decentní, ale efektní a tak to má být.... Chtěl bych se zeptat, docela přemýšlím o těch "ofucich." Jde mě o to jestli to má nějaký jiný vliv než vzhled. Abych to upřesnil:). Rád jezdím s pootevřeným oknem, ale vadi mě "hluk" od proudícího vzduchu. Pomůžou ty ofuky, v tomhle směru?

Vloženo

Já jsem ofuky kupoval jen kvůli větrání při dešti, aby mi nekapala ze střechy voda dovnitř a hlavně aby jsem mohl kouřit a klepat popel ven. lol Ale jinak si na hluk nestěžuji.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak opět nastane chvilka, kdy dostane Myška novou vzhledovou úpravu. Dále kluci se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém krámě v Praze nebo na Jihu Čech, kde by prodávaly šrouby do kol. Potřebuji ale délku 35mm. Díky za tipy.

Vloženo

pěkný, pěkný. ještě pár detailů a bude to super

jj, máš pravdu, chce to dotáhnout lemy až úplně dolu až na prahy,jak předek, tak i zadky, takže bych použil černou folii, jak psal Vlasta

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak konečně dostala Myška nové kotouče a destičky. Původní byly naprostá tragedie. Myslel jsem tedy, že to bude za dopoledne hotový a ono prdlajs. Vždy se musí něco posr_t. :) Tak jsem si hrál se zadníma kotoučema nakonec 10 hodin. :aggressive:

Ale výsledek stojí za to. Na předky se vrhnu snad zítra. Ty by měly jít bez problémů. :smich:

post-42952-0-37065400-1312740163_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...