Ozi Toretto Vloženo 29. Květen 2011 Vloženo 29. Květen 2011 moc pekne, doslova simply klever, fakt parada Citovat
Louki1 Vloženo 29. Květen 2011 Vloženo 29. Květen 2011 ľúúúbi sa mi to... žiadne zbytočné lišty na zadnom nárazníku... výborne.. no a aj ten znak vyzerá super, tak netradične.. Citovat
omartinek Vloženo 29. Květen 2011 Autor Vloženo 29. Květen 2011 kluci díky za pochvaly, znak se mi líbí moc ten se fakt povedl. Citovat
FrantaU Vloženo 29. Květen 2011 Vloženo 29. Květen 2011 Moc pěkná práce, decentní, ale efektní a tak to má být.... Chtěl bych se zeptat, docela přemýšlím o těch "ofucich." Jde mě o to jestli to má nějaký jiný vliv než vzhled. Abych to upřesnil:). Rád jezdím s pootevřeným oknem, ale vadi mě "hluk" od proudícího vzduchu. Pomůžou ty ofuky, v tomhle směru? Citovat
omartinek Vloženo 30. Květen 2011 Autor Vloženo 30. Květen 2011 Já jsem ofuky kupoval jen kvůli větrání při dešti, aby mi nekapala ze střechy voda dovnitř a hlavně aby jsem mohl kouřit a klepat popel ven. Ale jinak si na hluk nestěžuji. Citovat
FrantaU Vloženo 30. Květen 2011 Vloženo 30. Květen 2011 No je pravda, že v dešti se větrat fakt nedá... S tím souhlasim. Děkuju za odpověď. Asi ty ofuky taky prubnu... Citovat
omartinek Vloženo 27. Červen 2011 Autor Vloženo 27. Červen 2011 Tak opět nastane chvilka, kdy dostane Myška novou vzhledovou úpravu. Dále kluci se chci zeptat, jestli nevíte o nějakém krámě v Praze nebo na Jihu Čech, kde by prodávaly šrouby do kol. Potřebuji ale délku 35mm. Díky za tipy. Citovat
Standis Vloženo 28. Červen 2011 Vloženo 28. Červen 2011 Budou podložky pod kola bo co? mimo jiné Citovat
omartinek Vloženo 28. Červen 2011 Autor Vloženo 28. Červen 2011 mimo jiné přesně jak říkáš kamaráde. Citovat
omartinek Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Vloženo 5. Červenec 2011 Tak další příslušenství od Milotecu. Ještě ty delší šrouby, podložky, lízátko a bude to snad zatím vše. :smich: Citovat
omartinek Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Vloženo 5. Červenec 2011 teď ještě koukám, že by nebylo špatný sehnat nějaký koncový lem co by zasahoval do prahu, jen takový decentní, ne přes celý. Citovat
Vlasta Vloženo 5. Červenec 2011 Vloženo 5. Červenec 2011 Pěkný jo pěkný Tak to dolep černou folii Citovat
Standis Vloženo 5. Červenec 2011 Vloženo 5. Červenec 2011 pěkný, pěkný. ještě pár detailů a bude to super jj, máš pravdu, chce to dotáhnout lemy až úplně dolu až na prahy,jak předek, tak i zadky, takže bych použil černou folii, jak psal Vlasta Citovat
omartinek Vloženo 5. Červenec 2011 Autor Vloženo 5. Červenec 2011 to bude lepší na to prsknout nejaky tlumex a bude to i jako ochrana, co vy na to? Citovat
Standis Vloženo 7. Červenec 2011 Vloženo 7. Červenec 2011 taky řešení, ale nesmí být moc vidět napojení a nesmí to být ani o ň širší chce to udělat šablonu, aby to hezky navazovalo Citovat
omartinek Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Vloženo 7. Červenec 2011 a nebo ještě přikoupit tohle http://www.miocar.cz/content/cz/Katalog.aspx?catalog=61684929&productId=61685065 Citovat
Standis Vloženo 7. Červenec 2011 Vloženo 7. Červenec 2011 za mě určitě ne zítra jdu vyzvednout díly, v poledne by měli být Citovat
omartinek Vloženo 7. Červenec 2011 Autor Vloženo 7. Červenec 2011 ok, dám na tebe, už se nemůžu dočkat jak to bude vypadat. Citovat
omartinek Vloženo 7. Srpen 2011 Autor Vloženo 7. Srpen 2011 Tak konečně dostala Myška nové kotouče a destičky. Původní byly naprostá tragedie. Myslel jsem tedy, že to bude za dopoledne hotový a ono prdlajs. Vždy se musí něco posr_t. Tak jsem si hrál se zadníma kotoučema nakonec 10 hodin. Ale výsledek stojí za to. Na předky se vrhnu snad zítra. Ty by měly jít bez problémů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.