Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

• Autor

Tak klucíí, ať se sraz vydaří, počasí moc nepřeje, třeba se zítra umoudří. Já nepřijedu, dostal jsem na starost dětičky, ženuška jde na oslavu narozenin. :aggressive: A na otočku se mi tam jet nechce. Vyšlo to tedy pěkně na prd.

• Autor

Tak dneska jsem byl celkem překvapen, když mi autorizovaný servis poslal pohled s nabíkou na zimní servisní prohlídku za pouhých 99Kč. Má s tím někdo zkušenosti? Byl jste někdo na těchto akcích? Na kolik to ve finále vyjde. :smich:

na hodně. prohlídka je za 99 ,ale pak ti naúčtují další peníze za doplnění ostřikovačů, oleje a podobných kravin

• Autor

takže opět zlodějina :aggressive:

myslim ze jsme tam byli, ale musis si dat podminku, ze neches nic na voze delat bez tveho souhlasu - tj. ani dolit kapaliny... ;)

• Autor

tak to muzu zustat v klidu doma :D

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak Stando já už fotku na puzzle mám hotovou, tak snad příští rok by jsme udělali společnou. :-)

post-42952-0-93835200-1320299415_thumb.j

• 1 měsíc později...
  • Autor

Přátelé vozů ŠKODA, přeji Vám za celou rodinku nádherné Vánoce, tisíce bezproblémových kilometrů v roce 2012 a hromadu inspirací na úpravu našich miláčků.

post-42952-0-77925000-1324716307_thumb.j

Upraveno od omartinek

Taky přejeme klidné,ničím nerušené prožití vánočních svátků, hodně štěstí a zdraví v novém roce :kol-47:

• 2 týdny později...
  • Autor

Trošku z jiného soudku. Konečně po třech týdnech mi dorazil opožděný Ježíšek. Měl toho letos asi fakt moc.:) Tak uvidíme za jak dlouho poletí do kouta. Ještě do nedávna jsem byl zastáncem, že si dotykáč v životě nekoupím. :D

post-42952-0-30506000-1325617099_thumb.j

kurňa koukám,že ježíšel naděluje dál,to bych měl číhat,třeba pro mne taky něco ještě najde.

Já mám Nokii už dva roky a zase už bych nechtěl normální debil špíš nějakou evoluci by už byla potřeba. :kol-27:

• Autor

Vlasto, číhej, třeba přinese nějakou část Vize 2012 :)

• 2 měsíce později...
  • Autor

Koukám dlouho taky žádný příspěvek v mém tématu. Musím počkat na jaro, nějakou aktuální fotečku bych mohl dát, ale zase na druhou stranu, přes zimu nic nového nepřibylo, tak si počkám až budu dávat letní kolečka. Letos přijdou na řadu ty decentní podložky, jak jsem o nich psal. Tak jsem zvědav jak to bude vypadat.

Takže fotečka přibude až na jaře, to bude zase trošku změna, půjdou dolů všechny plasty z auta. Změna je život.:D

Však jaro už je tady :D

• Autor

podle těch slibotechen co dělají to bláznivý počasí mi to ani nepřijde.

ja se na předpověd radeji ani nedivam :D ale za to na letnaky každy den :D

• Autor

už máš na autě, nebo se chodíš kochat do garáže? :D

kocham se v garaži ;) , u nas poranu pořad mrzne :D ale je to krasa napohled :D :D :D

v Praze bylo už dnes slunečno a jaro, tak už se nemusím chodit koukat na sundaný letňáky :-)))))

Standisi , Tys už přezul, upřimně ? zavidim :D

• Autor

v Praze bylo už dnes slunečno a jaro, tak už se nemusím chodit koukat na sundaný letňáky :-)))))

ty se máš :)

Standisi , Tys už přezul, upřimně ? zavidim :D

jasný, už ve čtvrtek a po tomto víkendu plného sluníčka nelituji, zase se mi auto moc líbí, na pořádných kolech :-)

• Autor

tento týden se objednám na geometrii a také už přezuji. Za barákem mi to může stát na letňákách. :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.