Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak klucíí, ať se sraz vydaří, počasí moc nepřeje, třeba se zítra umoudří. Já nepřijedu, dostal jsem na starost dětičky, ženuška jde na oslavu narozenin. :aggressive: A na otočku se mi tam jet nechce. Vyšlo to tedy pěkně na prd.

Vloženo

Tak dneska jsem byl celkem překvapen, když mi autorizovaný servis poslal pohled s nabíkou na zimní servisní prohlídku za pouhých 99Kč. Má s tím někdo zkušenosti? Byl jste někdo na těchto akcích? Na kolik to ve finále vyjde. :smich:

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Přátelé vozů ŠKODA, přeji Vám za celou rodinku nádherné Vánoce, tisíce bezproblémových kilometrů v roce 2012 a hromadu inspirací na úpravu našich miláčků.

post-42952-0-77925000-1324716307_thumb.j

Editováno: , autor: omartinek
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Trošku z jiného soudku. Konečně po třech týdnech mi dorazil opožděný Ježíšek. Měl toho letos asi fakt moc.:) Tak uvidíme za jak dlouho poletí do kouta. Ještě do nedávna jsem byl zastáncem, že si dotykáč v životě nekoupím. :D

post-42952-0-30506000-1325617099_thumb.j

Vloženo

kurňa koukám,že ježíšel naděluje dál,to bych měl číhat,třeba pro mne taky něco ještě najde.

Já mám Nokii už dva roky a zase už bych nechtěl normální debil špíš nějakou evoluci by už byla potřeba. :kol-27:

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Koukám dlouho taky žádný příspěvek v mém tématu. Musím počkat na jaro, nějakou aktuální fotečku bych mohl dát, ale zase na druhou stranu, přes zimu nic nového nepřibylo, tak si počkám až budu dávat letní kolečka. Letos přijdou na řadu ty decentní podložky, jak jsem o nich psal. Tak jsem zvědav jak to bude vypadat.

Takže fotečka přibude až na jaře, to bude zase trošku změna, půjdou dolů všechny plasty z auta. Změna je život.:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...