omartinek Vloženo 7. Říjen 2011 Autor Vloženo 7. Říjen 2011 Tak klucíí, ať se sraz vydaří, počasí moc nepřeje, třeba se zítra umoudří. Já nepřijedu, dostal jsem na starost dětičky, ženuška jde na oslavu narozenin. A na otočku se mi tam jet nechce. Vyšlo to tedy pěkně na prd. Citovat
omartinek Vloženo 11. Říjen 2011 Autor Vloženo 11. Říjen 2011 Tak dneska jsem byl celkem překvapen, když mi autorizovaný servis poslal pohled s nabíkou na zimní servisní prohlídku za pouhých 99Kč. Má s tím někdo zkušenosti? Byl jste někdo na těchto akcích? Na kolik to ve finále vyjde. Citovat
Standis Vloženo 12. Říjen 2011 Vloženo 12. Říjen 2011 na hodně. prohlídka je za 99 ,ale pak ti naúčtují další peníze za doplnění ostřikovačů, oleje a podobných kravin Citovat
Ozi Toretto Vloženo 12. Říjen 2011 Vloženo 12. Říjen 2011 myslim ze jsme tam byli, ale musis si dat podminku, ze neches nic na voze delat bez tveho souhlasu - tj. ani dolit kapaliny... Citovat
omartinek Vloženo 13. Říjen 2011 Autor Vloženo 13. Říjen 2011 tak to muzu zustat v klidu doma Citovat
omartinek Vloženo 3. Listopad 2011 Autor Vloženo 3. Listopad 2011 Tak Stando já už fotku na puzzle mám hotovou, tak snad příští rok by jsme udělali společnou. :-) Citovat
Standis Vloženo 3. Listopad 2011 Vloženo 3. Listopad 2011 dobře. už to snad někdy klapne a dáme to dohromady Citovat
omartinek Vloženo 24. Prosinec 2011 Autor Vloženo 24. Prosinec 2011 (editace) Přátelé vozů ŠKODA, přeji Vám za celou rodinku nádherné Vánoce, tisíce bezproblémových kilometrů v roce 2012 a hromadu inspirací na úpravu našich miláčků. Editováno: 24. Prosinec 2011, autor: omartinek Citovat
ADLERos Vloženo 25. Prosinec 2011 Vloženo 25. Prosinec 2011 Taky přejeme klidné,ničím nerušené prožití vánočních svátků, hodně štěstí a zdraví v novém roce Citovat
omartinek Vloženo 3. leden 2012 Autor Vloženo 3. leden 2012 Trošku z jiného soudku. Konečně po třech týdnech mi dorazil opožděný Ježíšek. Měl toho letos asi fakt moc. Tak uvidíme za jak dlouho poletí do kouta. Ještě do nedávna jsem byl zastáncem, že si dotykáč v životě nekoupím. Citovat
Vlasta Vloženo 3. leden 2012 Vloženo 3. leden 2012 kurňa koukám,že ježíšel naděluje dál,to bych měl číhat,třeba pro mne taky něco ještě najde. Já mám Nokii už dva roky a zase už bych nechtěl normální debil špíš nějakou evoluci by už byla potřeba. Citovat
omartinek Vloženo 4. leden 2012 Autor Vloženo 4. leden 2012 Vlasto, číhej, třeba přinese nějakou část Vize 2012 Citovat
omartinek Vloženo 13. Březen 2012 Autor Vloženo 13. Březen 2012 Koukám dlouho taky žádný příspěvek v mém tématu. Musím počkat na jaro, nějakou aktuální fotečku bych mohl dát, ale zase na druhou stranu, přes zimu nic nového nepřibylo, tak si počkám až budu dávat letní kolečka. Letos přijdou na řadu ty decentní podložky, jak jsem o nich psal. Tak jsem zvědav jak to bude vypadat. Takže fotečka přibude až na jaře, to bude zase trošku změna, půjdou dolů všechny plasty z auta. Změna je život. Citovat
omartinek Vloženo 14. Březen 2012 Autor Vloženo 14. Březen 2012 podle těch slibotechen co dělají to bláznivý počasí mi to ani nepřijde. Citovat
jozzi Vloženo 14. Březen 2012 Vloženo 14. Březen 2012 ja se na předpověd radeji ani nedivam ale za to na letnaky každy den Citovat
omartinek Vloženo 15. Březen 2012 Autor Vloženo 15. Březen 2012 už máš na autě, nebo se chodíš kochat do garáže? Citovat
jozzi Vloženo 15. Březen 2012 Vloženo 15. Březen 2012 kocham se v garaži , u nas poranu pořad mrzne ale je to krasa napohled :D Citovat
Standis Vloženo 15. Březen 2012 Vloženo 15. Březen 2012 v Praze bylo už dnes slunečno a jaro, tak už se nemusím chodit koukat na sundaný letňáky :-))))) Citovat
jozzi Vloženo 15. Březen 2012 Vloženo 15. Březen 2012 Standisi , Tys už přezul, upřimně ? zavidim Citovat
omartinek Vloženo 16. Březen 2012 Autor Vloženo 16. Březen 2012 v Praze bylo už dnes slunečno a jaro, tak už se nemusím chodit koukat na sundaný letňáky :-))))) ty se máš Citovat
Standis Vloženo 18. Březen 2012 Vloženo 18. Březen 2012 Standisi , Tys už přezul, upřimně ? zavidim jasný, už ve čtvrtek a po tomto víkendu plného sluníčka nelituji, zase se mi auto moc líbí, na pořádných kolech :-) Citovat
omartinek Vloženo 19. Březen 2012 Autor Vloženo 19. Březen 2012 tento týden se objednám na geometrii a také už přezuji. Za barákem mi to může stát na letňákách. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.