Březen 21, 201213 r Autor šrouby objednány, kus za 31Kč, tak by snad mohly v pátek dorazit, aby jsem mohl Myšku o víkendu přezout.
Březen 24, 201213 r Autor http://forum.skodaho...ost__p__1599806 pěkný vozítko, ten spoiler je prostě krááása
Březen 24, 201213 r Autor tak konečně po 4 měsících Myška dostala konečně leltňáky, sice jsou totožné co loni, inovace na 17" se nezdařila tak snad příští rok. Ale dal jsem pod kola ty podložky 0,8mm a vypadá to dobře. Auto jsem lehce umyl a přidávám nějaké fotky. Takhle čistý už to auto ale není. Pro dnešní projížďce na chatu a zpět se podložky moc neosvědčily, auto je zase jako prase. Asi podložky z předku půjdou pryč a nechám pouze na zadku.
Březen 24, 201213 r vypada to naprosto skvele, podlozky jsou paradni a je hezky umyto... neskrtal si nekde s podlozkama, nebo mas dane nejake dorazy?
Březen 24, 201213 r tak to že tam máš podložky by nezjistil ani bystrozraký.........máš vůbec představu co je to 0,8mm?
Březen 24, 201213 r Autor Ozi žádné dorazy nemám, vše v pohodě Voice: menší překlep, mělo to být 0,8cm, nemusíš se toho hned chytat nepotřebuji aby jsem tam měl 2cm jako nějaký blázni co jim kola lezou ven.
Březen 24, 201213 r ok. pohoda. a ty podložky jsou jak vystředěné při tak malé síle? to je nějak osazené, nebo jenom placka? nenáš foto?
Březen 24, 201213 r Autor ok. pohoda. a ty podložky jsou jak vystředěné při tak malé síle? to je nějak osazené, nebo jenom placka? nenáš foto? tak to netuším, ty podložky jsem koupil s kolama a teď jsem je dával po dvou letech poprvé. Jsou nasazené do kol do středové díry. Foto bohužel nemám Upraveno Březen 24, 201213 r od omartinek
Květen 16, 201213 r ja jsem přemyšlel žebych ho hodil do barvy ,ale prozatim jsou no1. nove znaky nak to musim na berušku naimplantovat
Květen 16, 201213 r taky by to nemuselo vypadat špatně, ale já jsem zastánce černých doplňků. znaky jsou pěkný, ale raději mám, když na autě nejsou žádný :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.