Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 3 týdny později...
Vloženo

tak jsem se dneska vrátil z chaloupky v Jizerkách a po dlouhé době se Myška dočkala letního oplachu. Už to bylo opravdu třeba. A celkem to prokouklo. Ale jak jsem to tak umyl hned na mě vykoukly červené flekance na pravých předních dvěřích. Tak si vůbec říkám, k čemu jsou ty plastové lišty přes celé dveře, když ten ťukanec co mi udělaly zřejmě na parkovišti je samozřejmě pod lištou? :kol-32: Ale co, zkusím to rozleštit a uvidíme co to udělá.

post-42952-0-47650400-1341687385_thumb.j

post-42952-0-12443700-1341687400_thumb.j

• o 1 měsíc později...
Vloženo

A teď něco z jiného soudku. Cena benzínu mi leze do peněz :D a tak jsem si pořídil nové vozítko.

A otázka: nemáte někdo představu kolik stojí ty vnitřní držáky do kufru do Roomstrů aby mohla Myška vozit nové vozítko?

A další otázka: neválí se to někomu doma, kdo by se toho chtěl zbavit? :)

post-42952-0-84401600-1344796621_thumb.j

Vloženo

Ahoj, mooc pěkný kolo! Hlavně teď v létě je to dobrá alternativa jak se přesunout z bodu A do bodu B a nic to nestojí :kol-47: Ty origo držáky stojí v eshopu skody 4956 Kč, což je palice. Já je kupoval s novým autem a byl to záměr - v tý ceně se to ztratilo :kol-28: Ale můžu je fakt doporučit, používám je poměrně často a spokojenost. Někdo řekne, že se musí sundat přední kolo pak kurtovat popruhama podsedáky..ale je to o cviku, jednou dvakrát si to zkusíš a pak už to jde raz dva! Rozhodně je to lepší než kola kurtovat na střechu. Taky jsem uvažoval o držáku nosiče kol na kouli, ale musíš mít tažný, pak co přístup do kufru a pořád jsou kola venku a když prší.. Takhle si je vozíš pěkně v klídku a v suchu :kol-47:

Vloženo

Došlo na má slova a lišty jsou dole. Šlo to líp než jsem čekal.

já slyšel něco jinýho o sundavání :-)))

já ti nevím, ale mě to připadá nějak divný, jak tam nejsou

Vloženo

A teď něco z jiného soudku. Cena benzínu mi leze do peněz :D a tak jsem si pořídil nové vozítko.

A otázka: nemáte někdo představu kolik stojí ty vnitřní držáky do kufru do Roomstrů aby mohla Myška vozit nové vozítko?

A další otázka: neválí se to někomu doma, kdo by se toho chtěl zbavit? :)

další??? ty jich máš víc, než dětí :-) co s tolika kolama budeš dělat??

Vloženo

Ahoj, mooc pěkný kolo! Hlavně teď v létě je to dobrá alternativa jak se přesunout z bodu A do bodu B a nic to nestojí :kol-47: Ty origo držáky stojí v eshopu skody 4956 Kč, což je palice. Já je kupoval s novým autem a byl to záměr - v tý ceně se to ztratilo :kol-28: Ale můžu je fakt doporučit, používám je poměrně často a spokojenost. Někdo řekne, že se musí sundat přední kolo pak kurtovat popruhama podsedáky..ale je to o cviku, jednou dvakrát si to zkusíš a pak už to jde raz dva! Rozhodně je to lepší než kola kurtovat na střechu. Taky jsem uvažoval o držáku nosiče kol na kouli, ale musíš mít tažný, pak co přístup do kufru a pořád jsou kola venku a když prší.. Takhle si je vozíš pěkně v klídku a v suchu :kol-47:

to je celkem raketa, tak koukám, že budu vozit kolo v kufru asi bez držáku. :)

Vloženo

já slyšel něco jinýho o sundavání :-)))

já ti nevím, ale mě to připadá nějak divný, jak tam nejsou

kamaráde, slyšel jsi o sundavání lemů, to je hrozná pakárna. Ale už je zase zpátky, a nakonec jsem použil ty tekuté hřebíky a je to super.

Vloženo

další??? ty jich máš víc, než dětí :-) co s tolika kolama budeš dělat??

nové bude na dálky, horák bude na zahradu na buřty, a silnička bude pro Pjažáky, až přijedou do Bechyně na návštěvu :D

Vloženo

kamaráde, slyšel jsi o sundavání lemů, to je hrozná pakárna. Ale už je zase zpátky, a nakonec jsem použil ty tekuté hřebíky a je to super.

třeba časem dáš zpátky i lišty

ty hřebíky si půjčím na lišty

Vloženo

hagusy mám doma ještě z Borůvky, ale to je moc pracný. Je to ještě ten první model, dotahuješ to tam matkama, rozčiluješ se s tím protože se ty šrouby už protáčí. Hrůza.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...