omartinek Vloženo 15. Červen 2012 Autor Vloženo 15. Červen 2012 myslím si ze to zůstane tak jak to je. Když je to cely v černý, připadá mi to hrozně takový nafouklý, jako kdyby Myška přibrala pár kilo navíc Citovat
omartinek Vloženo 7. Červenec 2012 Autor Vloženo 7. Červenec 2012 tak jsem se dneska vrátil z chaloupky v Jizerkách a po dlouhé době se Myška dočkala letního oplachu. Už to bylo opravdu třeba. A celkem to prokouklo. Ale jak jsem to tak umyl hned na mě vykoukly červené flekance na pravých předních dvěřích. Tak si vůbec říkám, k čemu jsou ty plastové lišty přes celé dveře, když ten ťukanec co mi udělaly zřejmě na parkovišti je samozřejmě pod lištou? Ale co, zkusím to rozleštit a uvidíme co to udělá. 1 Citovat
jozzi Vloženo 7. Červenec 2012 Vloženo 7. Červenec 2012 No ja zjistil ze ty listy jsou na nic vetsinou ranu shyta ten prolis co je niz timpadem listy sly dolu Citovat
LKS_ Vloženo 7. Červenec 2012 Vloženo 7. Červenec 2012 Ty podložky Myšce fakt prospěly !!! jak se tak dívám zezadu - paráda.. Citovat
omartinek Vloženo 8. Červenec 2012 Autor Vloženo 8. Červenec 2012 No ja zjistil ze ty listy jsou na nic vetsinou ranu shyta ten prolis co je niz timpadem listy sly dolu Myslím si, že to dopadne úplně stejně Citovat
omartinek Vloženo 8. Červenec 2012 Autor Vloženo 8. Červenec 2012 Ty podložky Myšce fakt prospěly !!! jak se tak dívám zezadu - paráda.. Jj taky se mi to líbí, díky za chválu Citovat
omartinek Vloženo 12. Srpen 2012 Autor Vloženo 12. Srpen 2012 Došlo na má slova a lišty jsou dole. Šlo to líp než jsem čekal. Citovat
omartinek Vloženo 12. Srpen 2012 Autor Vloženo 12. Srpen 2012 A teď něco z jiného soudku. Cena benzínu mi leze do peněz a tak jsem si pořídil nové vozítko. A otázka: nemáte někdo představu kolik stojí ty vnitřní držáky do kufru do Roomstrů aby mohla Myška vozit nové vozítko? A další otázka: neválí se to někomu doma, kdo by se toho chtěl zbavit? Citovat
Petros7 Vloženo 12. Srpen 2012 Vloženo 12. Srpen 2012 Ahoj, mooc pěkný kolo! Hlavně teď v létě je to dobrá alternativa jak se přesunout z bodu A do bodu B a nic to nestojí Ty origo držáky stojí v eshopu skody 4956 Kč, což je palice. Já je kupoval s novým autem a byl to záměr - v tý ceně se to ztratilo Ale můžu je fakt doporučit, používám je poměrně často a spokojenost. Někdo řekne, že se musí sundat přední kolo pak kurtovat popruhama podsedáky..ale je to o cviku, jednou dvakrát si to zkusíš a pak už to jde raz dva! Rozhodně je to lepší než kola kurtovat na střechu. Taky jsem uvažoval o držáku nosiče kol na kouli, ale musíš mít tažný, pak co přístup do kufru a pořád jsou kola venku a když prší.. Takhle si je vozíš pěkně v klídku a v suchu Citovat
Standis Vloženo 12. Srpen 2012 Vloženo 12. Srpen 2012 Došlo na má slova a lišty jsou dole. Šlo to líp než jsem čekal. já slyšel něco jinýho o sundavání :-))) já ti nevím, ale mě to připadá nějak divný, jak tam nejsou 1 Citovat
Standis Vloženo 12. Srpen 2012 Vloženo 12. Srpen 2012 A teď něco z jiného soudku. Cena benzínu mi leze do peněz a tak jsem si pořídil nové vozítko. A otázka: nemáte někdo představu kolik stojí ty vnitřní držáky do kufru do Roomstrů aby mohla Myška vozit nové vozítko? A další otázka: neválí se to někomu doma, kdo by se toho chtěl zbavit? další??? ty jich máš víc, než dětí :-) co s tolika kolama budeš dělat?? Citovat
omartinek Vloženo 13. Srpen 2012 Autor Vloženo 13. Srpen 2012 Ahoj, mooc pěkný kolo! Hlavně teď v létě je to dobrá alternativa jak se přesunout z bodu A do bodu B a nic to nestojí Ty origo držáky stojí v eshopu skody 4956 Kč, což je palice. Já je kupoval s novým autem a byl to záměr - v tý ceně se to ztratilo Ale můžu je fakt doporučit, používám je poměrně často a spokojenost. Někdo řekne, že se musí sundat přední kolo pak kurtovat popruhama podsedáky..ale je to o cviku, jednou dvakrát si to zkusíš a pak už to jde raz dva! Rozhodně je to lepší než kola kurtovat na střechu. Taky jsem uvažoval o držáku nosiče kol na kouli, ale musíš mít tažný, pak co přístup do kufru a pořád jsou kola venku a když prší.. Takhle si je vozíš pěkně v klídku a v suchu to je celkem raketa, tak koukám, že budu vozit kolo v kufru asi bez držáku. Citovat
omartinek Vloženo 13. Srpen 2012 Autor Vloženo 13. Srpen 2012 já slyšel něco jinýho o sundavání :-))) já ti nevím, ale mě to připadá nějak divný, jak tam nejsou kamaráde, slyšel jsi o sundavání lemů, to je hrozná pakárna. Ale už je zase zpátky, a nakonec jsem použil ty tekuté hřebíky a je to super. Citovat
omartinek Vloženo 13. Srpen 2012 Autor Vloženo 13. Srpen 2012 další??? ty jich máš víc, než dětí :-) co s tolika kolama budeš dělat?? nové bude na dálky, horák bude na zahradu na buřty, a silnička bude pro Pjažáky, až přijedou do Bechyně na návštěvu Citovat
Standis Vloženo 13. Srpen 2012 Vloženo 13. Srpen 2012 kamaráde, slyšel jsi o sundavání lemů, to je hrozná pakárna. Ale už je zase zpátky, a nakonec jsem použil ty tekuté hřebíky a je to super. třeba časem dáš zpátky i lišty ty hřebíky si půjčím na lišty Citovat
Standis Vloženo 14. Srpen 2012 Vloženo 14. Srpen 2012 takhle to vypadá, aspon dle mě, že je to moc velká plocha nevýrazná, s lištou to vypadalo líp. v černý lesklý by lišty vypadaly suprově :-) Citovat
Ozi Toretto Vloženo 15. Srpen 2012 Vloženo 15. Srpen 2012 Bez te listy mi to strasnr pripomina pracovni dodavky jako caddy a tak. Jak pise standis, v cerne leskle by to byla bomba... Citovat
omartinek Vloženo 15. Srpen 2012 Autor Vloženo 15. Srpen 2012 tak chlapci do barvy vím na 100% že to nepůjde. Při mé smůle by mi to nějaký blbec do toho praštil a je po laku. Citovat
omartinek Vloženo 16. Srpen 2012 Autor Vloženo 16. Srpen 2012 do barvy ne, ale do laku by mohlo :-) Citovat
omartinek Vloženo 18. Srpen 2012 Autor Vloženo 18. Srpen 2012 hagusy mám doma ještě z Borůvky, ale to je moc pracný. Je to ještě ten první model, dotahuješ to tam matkama, rozčiluješ se s tím protože se ty šrouby už protáčí. Hrůza. Citovat
Standis Vloženo 19. Srpen 2012 Vloženo 19. Srpen 2012 tak já přemýšlel, stříknout je na autě a nesundavat je. jen plasty sundat, jinak vše nechat a olepit auto a sříknout přes víkend Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.