Duben 28, 201015 r Nechci se do toho mýchat, ale toto není ona.... To je standartní předfacelift akorát s černým plastem.
Květen 7, 201015 r Autor Tak jsme si nechavali se Standisem dělat krytky na kola se jmény našich milačků a takhle dopadly. A já si nechával dělat ještě obyč nálepku, kterou ještě tedy nevím kam ji nalepím.
Květen 11, 201015 r Autor Tak krytky nalepené, dostat dolu celkem pakárna, dali si kluci ve Škodovce záležet a lepidlem nešetřili. Já myslel že ty originály jsou také jen samolepy zalitý v pryskyřici a ono prd. On je to plech. Ale povedlo se. Nechám do zitra uležet a jdou zpátky na kola.
Květen 11, 201015 r no vidíš, akorát bych je malinko zatežkal a druhá samolepka super místo jinak to víš, ze škodovky jsou všechny věci poctivě přilepený, viz moje boční lišty
Květen 11, 201015 r Autor Já jsem je přimačkaval prstem po celé ploše, ale jak je ta krytka prolisovana, tak se ta pryskyřice vraci do roviny. Kraje drzi jako blazen, tak pochybuji ze se tam dostane voda, která by to treba odlepila.
Květen 11, 201015 r Autor Stando možná jsme mohli zvolit jinou barvu podkladu, celkem dost to zaniká, ale zase na druhou stranu, alespon to snad nikdo neukradne. Doufam.
Květen 11, 201015 r ad1: tak to potom jo, a snad to bude dobrý, popř použijeme lepidlo na spoilery, to bude držet jak hrom a nic to neodlepí ad2: sice mohli, ale jak říkáš, nebude to tak být do očí, takže by to mohlo být zase lepšíí, tak jak to je teď přinejhorším, to necháme předělat ad3: taky jsi to kolo mohl aspoň umýt, když jsi to fotil
Květen 12, 201015 r Autor Hele auto je od toho aby jezdilo, az mi bude stat tyden pred barakem jako tvoje Rozarka, taky bude čisty.
Květen 31, 201015 r Autor Tak zítra budu dávat ofuky na okna,již mi jedou z MB, tak jsem na to zvědavý jak tam budou držet. A 10.6. si snad kamrád udělá čas a trošku zakouřím okna
Červen 1, 201015 r panove a kdo by nechtel, ja bych chtel komplet auto zadek hodne, predek mene, ale nejak nezbyvaji finance ted...
Červen 1, 201015 r jj zjisti cenu, pokud to udela dobre a budou prachy, tak beru predni i zadni komplet
Červen 1, 201015 r Autor kluci vydrzte do 10.6. ted je nejak mimo ČR tak po tomto datumu se mam ozvat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.