Lewis Vloženo 28. Duben 2010 Vloženo 28. Duben 2010 Nechci se do toho mýchat, ale toto není ona.... To je standartní předfacelift akorát s černým plastem. Citovat
omartinek Vloženo 7. Květen 2010 Autor Vloženo 7. Květen 2010 Tak jsme si nechavali se Standisem dělat krytky na kola se jmény našich milačků a takhle dopadly. A já si nechával dělat ještě obyč nálepku, kterou ještě tedy nevím kam ji nalepím. Citovat
Standis Vloženo 7. Květen 2010 Vloženo 7. Květen 2010 vypadají líp než jsem čekal, už abych měl krytky a dal je tam Citovat
omartinek Vloženo 8. Květen 2010 Autor Vloženo 8. Květen 2010 To mi povidej, uz se tesim, az je v pracovni dobe budu davat na auto Citovat
omartinek Vloženo 11. Květen 2010 Autor Vloženo 11. Květen 2010 Tak krytky nalepené, dostat dolu celkem pakárna, dali si kluci ve Škodovce záležet a lepidlem nešetřili. Já myslel že ty originály jsou také jen samolepy zalitý v pryskyřici a ono prd. On je to plech. Ale povedlo se. Nechám do zitra uležet a jdou zpátky na kola. Citovat
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Vloženo 11. Květen 2010 no vidíš, akorát bych je malinko zatežkal a druhá samolepka super místo jinak to víš, ze škodovky jsou všechny věci poctivě přilepený, viz moje boční lišty Citovat
omartinek Vloženo 11. Květen 2010 Autor Vloženo 11. Květen 2010 Já jsem je přimačkaval prstem po celé ploše, ale jak je ta krytka prolisovana, tak se ta pryskyřice vraci do roviny. Kraje drzi jako blazen, tak pochybuji ze se tam dostane voda, která by to treba odlepila. Citovat
omartinek Vloženo 11. Květen 2010 Autor Vloženo 11. Květen 2010 Stando možná jsme mohli zvolit jinou barvu podkladu, celkem dost to zaniká, ale zase na druhou stranu, alespon to snad nikdo neukradne. Doufam. Citovat
Standis Vloženo 11. Květen 2010 Vloženo 11. Květen 2010 ad1: tak to potom jo, a snad to bude dobrý, popř použijeme lepidlo na spoilery, to bude držet jak hrom a nic to neodlepí ad2: sice mohli, ale jak říkáš, nebude to tak být do očí, takže by to mohlo být zase lepšíí, tak jak to je teď přinejhorším, to necháme předělat ad3: taky jsi to kolo mohl aspoň umýt, když jsi to fotil Citovat
omartinek Vloženo 12. Květen 2010 Autor Vloženo 12. Květen 2010 Hele auto je od toho aby jezdilo, az mi bude stat tyden pred barakem jako tvoje Rozarka, taky bude čisty. Citovat
Standis Vloženo 12. Květen 2010 Vloženo 12. Květen 2010 náhodou ne vždy pořád jen stojí ale čistá být může i když jezdí Citovat
omartinek Vloženo 31. Květen 2010 Autor Vloženo 31. Květen 2010 Tak zítra budu dávat ofuky na okna,již mi jedou z MB, tak jsem na to zvědavý jak tam budou držet. A 10.6. si snad kamrád udělá čas a trošku zakouřím okna Citovat
omartinek Vloženo 31. Květen 2010 Autor Vloženo 31. Květen 2010 vzdyt ja budu delat jenom zadek,uvidim jakou vymysli cenu Citovat
omartinek Vloženo 1. Červen 2010 Autor Vloženo 1. Červen 2010 neboj již jsem mu psal, že mám pro něj další auto. Citovat
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2010 Vloženo 1. Červen 2010 panove a kdo by nechtel, ja bych chtel komplet auto zadek hodne, predek mene, ale nejak nezbyvaji finance ted... Citovat
Standis Vloženo 1. Červen 2010 Vloženo 1. Červen 2010 no vidíš a máš další auto koukej zjistit cenu Citovat
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2010 Vloženo 1. Červen 2010 jj zjisti cenu, pokud to udela dobre a budou prachy, tak beru predni i zadni komplet Citovat
omartinek Vloženo 1. Červen 2010 Autor Vloženo 1. Červen 2010 kluci vydrzte do 10.6. ted je nejak mimo ČR tak po tomto datumu se mam ozvat. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.