Ozi Toretto Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 no taky jsem se tomu smal kdyz mi to nas logistik rikal no to sice zbyva, ale tak nechci aby moje soukrome zlaticko potkal stejny osud... Citovat
omartinek Vloženo 8. Červen 2010 Autor Vloženo 8. Červen 2010 to mas pravdu, ale jestli to takhle pujde dal, tak za 15 mesicu to muze firma zabalit, protoze nebude mit cim jezdit Citovat
Standis Vloženo 8. Červen 2010 Vloženo 8. Červen 2010 jj jinak, jak daleko jsi s maskou?? :-) Citovat
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Autor Vloženo 9. Červen 2010 ted jsou na rade okna, a pak uz snad ta maska. Narozeniny se blizi, musim poskadlit trosku zenusku a dat ji inspiraci na darek. Citovat
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Autor Vloženo 9. Červen 2010 myslis na ventilaci?Jeste ne,cekam az kluk odepise Citovat
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Autor Vloženo 9. Červen 2010 zatim se neozval, akorat ze je z MB Citovat
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 tak třeba se ozve každej tady nesedí každej den, jako my Citovat
omartinek Vloženo 9. Červen 2010 Autor Vloženo 9. Červen 2010 vzdyt tu nejsme kazdy den,vikend tu nejsme Citovat
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 to máš pravdu, protože teď není tolik času jinak jsem na srazu viděl Roomstra sníženýho a na 17" Kentaurech a vypadá to užasně, když je sníženej Citovat
Lewis Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 Mě stále ještě překvapují lidi co na foru píší jak se o svého miláčka bojí a píší jak ho mají zabezpečenýho... Já mám construct a já sherloka a já to a já alarm takovej a makovej.... Dáváte akorát návod zlodějům jak se na vaše auto připravit... Construct je překonatelnej do 15-20 vteřin. Auto jako takový je odemčený za pár pikosekund a to jen šroubovákem.... napsáním mám originální autoalarm přilákáte další zájemce o auto protože ten se vyřadí právě šroubovákem... a dnes když má každej PDA a kabel tak další odblokování origa imobilizeru je otázkou minut.... Sakra chlapi a sherlok??? dyt každej ví kam dávají jednotku... Leptání? tak nepoužijí okna.... jak kdyby jich bylo nedostatek... Nechci rejpat ale prostě rada... NEROZEBÍREJTE TO VEŘEJNĚ!!! Citovat
Standis Vloženo 9. Červen 2010 Vloženo 9. Červen 2010 Lewis zajímavý informace jinak tady je fotka roomstra Lewise, jak jde hezky snížit Citovat
omartinek Vloženo 10. Červen 2010 Autor Vloženo 10. Červen 2010 Mě stále ještě překvapují lidi co na foru píší jak se o svého miláčka bojí a píší jak ho mají zabezpečenýho... Já mám construct a já sherloka a já to a já alarm takovej a makovej.... Dáváte akorát návod zlodějům jak se na vaše auto připravit... Construct je překonatelnej do 15-20 vteřin. Auto jako takový je odemčený za pár pikosekund a to jen šroubovákem.... napsáním mám originální autoalarm přilákáte další zájemce o auto protože ten se vyřadí právě šroubovákem... a dnes když má každej PDA a kabel tak další odblokování origa imobilizeru je otázkou minut.... Sakra chlapi a sherlok??? dyt každej ví kam dávají jednotku... Leptání? tak nepoužijí okna.... jak kdyby jich bylo nedostatek... Nechci rejpat ale prostě rada... NEROZEBÍREJTE TO VEŘEJNĚ!!! Ale no tak, od toho jsou pojistky proti kradezi, je fakt kdyz to bude chtit nekdo ukrást tak to ukradne no. Co naplat, porad je to spotrebni zbozi. Citovat
omartinek Vloženo 10. Červen 2010 Autor Vloženo 10. Červen 2010 Lewis zajímavý informace jinak tady je fotka roomstra Lewise, jak jde hezky snížit nááádhera,ach jo Citovat
omartinek Vloženo 10. Červen 2010 Autor Vloženo 10. Červen 2010 Kluci Myška nějak napůl stávkuje viz odkaz: Kdyby jste měl někdo nějaký nápad nebojte napsat. Citovat
Standis Vloženo 10. Červen 2010 Vloženo 10. Červen 2010 ty krásko, tak tohle slyším poprvý. nekoukal jsi třeba i u Fábií jestli někdo neměl podobný problém?? Citovat
omartinek Vloženo 20. Červen 2010 Autor Vloženo 20. Červen 2010 tak dneska mi daval kamos folie, zitra dodam fotky. Citovat
Standis Vloženo 21. Červen 2010 Vloženo 21. Červen 2010 pěkně to vypadá už vím, jakou další drobnost pořídíme dál Citovat
omartinek Vloženo 21. Červen 2010 Autor Vloženo 21. Červen 2010 antenu a samolepky. Samolepky jsou na ceste ve stredu by mely byt. Citovat
Standis Vloženo 21. Červen 2010 Vloženo 21. Červen 2010 ještě mě napadla jedna a tu já si pořídím určitě, bude to jen detail ke kráse Citovat
omartinek Vloženo 21. Červen 2010 Autor Vloženo 21. Červen 2010 jako dalsi drobnost nebo dalsi samolepka? Citovat
Ozi Toretto Vloženo 22. Červen 2010 Vloženo 22. Červen 2010 myška vypada moc pekne, skoro me to premlouva abych taky folioval... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.