Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no taky jsem se tomu smal kdyz mi to nas logistik rikal _icon_smich.gif

no to sice zbyva, ale tak nechci aby moje soukrome zlaticko potkal stejny osud... ;)

• Autor

to mas pravdu, ale jestli to takhle pujde dal, tak za 15 mesicu to muze firma zabalit, protoze nebude mit cim jezdit :smich::p

• Autor

ted jsou na rade okna, a pak uz snad ta maska. Narozeniny se blizi, musim poskadlit trosku zenusku a dat ji inspiraci na darek. :)

• Autor

myslis na ventilaci?Jeste ne,cekam az kluk odepise

• Autor

zatim se neozval, akorat ze je z MB

• Autor

vzdyt tu nejsme kazdy den,vikend tu nejsme :smich:

to máš pravdu, protože teď není tolik času

jinak jsem na srazu viděl Roomstra sníženýho a na 17" Kentaurech a vypadá to užasně, když je sníženej

Mě stále ještě překvapují lidi co na foru píší jak se o svého miláčka bojí a píší jak ho mají zabezpečenýho... Já mám construct a já sherloka a já to a já alarm takovej a makovej.... Dáváte akorát návod zlodějům jak se na vaše auto připravit... Construct je překonatelnej do 15-20 vteřin. Auto jako takový je odemčený za pár pikosekund a to jen šroubovákem.... napsáním mám originální autoalarm přilákáte další zájemce o auto protože ten se vyřadí právě šroubovákem... a dnes když má každej PDA a kabel tak další odblokování origa imobilizeru je otázkou minut.... Sakra chlapi a sherlok??? dyt každej ví kam dávají jednotku... Leptání? tak nepoužijí okna.... jak kdyby jich bylo nedostatek... Nechci rejpat ale prostě rada... NEROZEBÍREJTE TO VEŘEJNĚ!!!

Lewis zajímavý informace :palec2:

jinak tady je fotka roomstra Lewise, jak jde hezky snížit

• Autor

Mě stále ještě překvapují lidi co na foru píší jak se o svého miláčka bojí a píší jak ho mají zabezpečenýho... Já mám construct a já sherloka a já to a já alarm takovej a makovej.... Dáváte akorát návod zlodějům jak se na vaše auto připravit... Construct je překonatelnej do 15-20 vteřin. Auto jako takový je odemčený za pár pikosekund a to jen šroubovákem.... napsáním mám originální autoalarm přilákáte další zájemce o auto protože ten se vyřadí právě šroubovákem... a dnes když má každej PDA a kabel tak další odblokování origa imobilizeru je otázkou minut.... Sakra chlapi a sherlok??? dyt každej ví kam dávají jednotku... Leptání? tak nepoužijí okna.... jak kdyby jich bylo nedostatek... Nechci rejpat ale prostě rada... NEROZEBÍREJTE TO VEŘEJNĚ!!!

Ale no tak, od toho jsou pojistky proti kradezi, je fakt kdyz to bude chtit nekdo ukrást tak to ukradne no. Co naplat, porad je to spotrebni zbozi. :smich:

• Autor

Lewis zajímavý informace :palec2:

jinak tady je fotka roomstra Lewise, jak jde hezky snížit

nááádhera,ach jo

• Autor

Kluci Myška nějak napůl stávkuje viz odkaz:

Kdyby jste měl někdo nějaký nápad nebojte napsat. :)

ty krásko, tak tohle slyším poprvý. nekoukal jsi třeba i u Fábií jestli někdo neměl podobný problém??

• 2 týdny později...
  • Autor

tak dneska mi daval kamos folie, zitra dodam fotky. :)

• Autor
kol5

post-42952-1277104373,755_thumb.jpg

post-42952-1277104396,4835_thumb.jpg

• Autor

antenu a samolepky. Samolepky jsou na ceste ve stredu by mely byt.

ještě mě napadla jedna a tu já si pořídím určitě, bude to jen detail ke kráse :palec2:

• Autor

jako dalsi drobnost nebo dalsi samolepka?

myška vypada moc pekne, skoro me to premlouva abych taky folioval... :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.