Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mě stále ještě překvapují lidi co na foru píší jak se o svého miláčka bojí a píší jak ho mají zabezpečenýho... Já mám construct a já sherloka a já to a já alarm takovej a makovej.... Dáváte akorát návod zlodějům jak se na vaše auto připravit... Construct je překonatelnej do 15-20 vteřin. Auto jako takový je odemčený za pár pikosekund a to jen šroubovákem.... napsáním mám originální autoalarm přilákáte další zájemce o auto protože ten se vyřadí právě šroubovákem... a dnes když má každej PDA a kabel tak další odblokování origa imobilizeru je otázkou minut.... Sakra chlapi a sherlok??? dyt každej ví kam dávají jednotku... Leptání? tak nepoužijí okna.... jak kdyby jich bylo nedostatek... Nechci rejpat ale prostě rada... NEROZEBÍREJTE TO VEŘEJNĚ!!!

Vloženo

Mě stále ještě překvapují lidi co na foru píší jak se o svého miláčka bojí a píší jak ho mají zabezpečenýho... Já mám construct a já sherloka a já to a já alarm takovej a makovej.... Dáváte akorát návod zlodějům jak se na vaše auto připravit... Construct je překonatelnej do 15-20 vteřin. Auto jako takový je odemčený za pár pikosekund a to jen šroubovákem.... napsáním mám originální autoalarm přilákáte další zájemce o auto protože ten se vyřadí právě šroubovákem... a dnes když má každej PDA a kabel tak další odblokování origa imobilizeru je otázkou minut.... Sakra chlapi a sherlok??? dyt každej ví kam dávají jednotku... Leptání? tak nepoužijí okna.... jak kdyby jich bylo nedostatek... Nechci rejpat ale prostě rada... NEROZEBÍREJTE TO VEŘEJNĚ!!!

Ale no tak, od toho jsou pojistky proti kradezi, je fakt kdyz to bude chtit nekdo ukrást tak to ukradne no. Co naplat, porad je to spotrebni zbozi. :smich:

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...