Červenec 3, 201015 r Autor Tak dneska jsme vozili s tatkou na chatu dlazdice. Dovezli jsme to tatkovo Satinkou. Dlazba s obkladackami mela dohromady 980kg (neuveritelny) takze se Satinka pekne zapotila. Prikladam jednu fotku.
Červenec 3, 201015 r ty krásko, ty sedí prdel jak víno. ještě, že na to máte pracovní auto a Myška může krásně odpočívat doma
Červenec 4, 201015 r Autor tech 980kg odvezla na 3x . Nato ze ta kara mela metr na metr tak makala hezky Upraveno Červenec 4, 201015 r od omartinek
Červenec 5, 201015 r Autor samozrejme ze jsme to odvezli najednou, ale az dolu k chalupe jsme si fakt netroufli. Je to tam kapanek z kopce, to by jsme dole asi neubrzdili. A nebo ubrzdili ale o strom Takze se to prekladalo a vozilo se hold malou. Zase lepsi nez to vozit na kolecku
Červenec 6, 201015 r Autor si pis ze jo, hned na zacatku zari,nasi jedou na dovolenou,tak kdyz nebudeme zrovna rodit tak by jsme to tam mohli zapit.
Červenec 12, 201015 r Autor tak o víkendu mi Standis udělal velikou radost, když mi dal předem k narozeninám řadící páku z faceliftových R a FII s chromovým rámečkem. Vypadá fakt pěkně. Standis DÍKY!!!!
Červenec 15, 201015 r Autor tak jsem se konecne rozhoupal a dneska mi prisel dalsi narozeninovy dárek. Nova maska a mracitka. Nevydrzel jsem a zkusil to dat na auto. A vysledek je takovy.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.