BadyS Vloženo 19. Říjen 2006 Vloženo 19. Říjen 2006 Milane super !! já se pustil taky do experimentu a laminuju, no ted už jen nakitovat atd., snad to bude nějak ve finale vypadat Citovat
Milan II Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) Kluci, sibuju že hned jak ty kaple dotáhnu do konce, nafotím to hotový a osazený v autě! No a celý fotoseriálek výroby bude k vidění na mém webu, to je jasný!!! Ale toho času je fakt málo... PS: BadyS, pochlub se! Co že to vlastně vyrábíš??? Laminování je ale prácička,co? Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
BadyS Vloženo 19. Říjen 2006 Vloženo 19. Říjen 2006 BadyS, pochlub se! Co že to vlastně vyrábíš??? Laminování je ale prácička,co? taky dělám pokus o zadni domky na vyškáče,tady v počateční faze prvni vrstvy, ted už to vypadá líp... no práce s tim je dost jelikož se s laminováním teprve blíže seznamuju a pak možná zkusím bočnici do kufru Citovat
Milan II Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Vloženo 14. Listopad 2006 Chci upozornit, že jsem už prodal veškeré zásoby MDF podložek. Další budu vyrábět až s příchodem jara! Hodně lidí stejně nemá teplou garáž. A něco montovat v současném počasí někde před barákem, to fakt nemá cenu, že? Citovat
kocht Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) A to ja jsem si ted od tebe chtel zrovna jedny vzit . Ma je tady teda nekdo jinej za rozumnej peniz? Editováno: 24. Listopad 2006, autor: kocht Citovat
krysarr Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Pockal bych na ty od Milana chlape, je to fakt kvalitka Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
kocht Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 No jo,ale zase pul roku.... Jak jsi slysel,chrasti mi neco ve dverich,takl je budu muset otevrit a pri te prileziotsti jsem je tam chtel rovnou dat Citovat
krysarr Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Treba prijde jaro brzo a uz v breznu je budes mit Ale pul roku je precejenom hodne, to je pravda To chrasteni je protivny, to by me sralo asi jako me sere ten muj sibr, jenze nemuzu prijit na to, jak to spravit. Jeste je tu nabizel nekdo, ale kdo... Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Milan II Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Vloženo 24. Listopad 2006 Vidím že jsme vás tím termínem "jaro" zarmoutil. Pokud by byl větší zájem, tak není vyloučeno žebych pár sad podložek do vánoc udělal!! kocht, Robert a Michal. To by byli tři, najde se ještě někdo, kdo má teď hned zájem?? Citovat
kocht Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Milane a to je to tak tezky,ze se to musi delat po nekolika najednou? To se nedaji udelat proste jen 3 pary ? Citovat
SpeedyTuning Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 podle toho jaka je cena, bych mel take zajem Citovat
Milan II Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Vloženo 24. Listopad 2006 Milane a to je to tak tezky,ze se to musi delat po nekolika najednou? To se nedaji udelat proste jen 3 pary ? Je to pro mě blbý dělat jen 3 páry. Když už chystám matroš a přípravky na různý operace, tak je výhodnější jich dělat tak 9 sad. Těch 9 sad mi pěkně vychází z tabule. Ale jakmile bude 5 zájemců, okamžitě jdu na to!!! Čestný pionýrský... Citovat
Milan II Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Vloženo 24. Listopad 2006 podle toho jaka je cena, bych mel take zajem Ty tu cenu přece víš! Když jsem ti je nabízel, tak jsi se nevyjádřil. Nu dobrá, tak to je už čtvrtý... No nic, v pondělí jedu pro MDF do skladu. Nemám doma ani třísku!!!!!! Citovat
kocht Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Takze nam je udelas? ja myslim,ze je udas v pohode Citovat
Milan II Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Toš, co s váma mám dělat! Udělám... Zkusím ten materiál dovést hned zítra, abych v neděli mohhl začít. Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
krysarr Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Hodte to i na octaklubdo bazaru a to by v tom byl cert, aby se to neprodalo Citovat
Milan II Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Co bych pro vás neudělal... Jen se modlete, aby tu MDFku zítra měli!!! Jdu na zítra shánět odvoz! Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
kocht Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Co to stoji jedna ta velka deska a jak je to veliky? Co je to za material ? Jsem na tohle lama,tak se ptam. To MDF je nejakej material,nebo to je nejaka zkratka druhu podlozek,nebo co to je? Citovat
krysarr Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 Milane, a co udelat i ty zadni, at se to rentuje? Muzu jen doporucit Citovat
Milan II Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Vloženo 24. Listopad 2006 Co to stoji jedna ta velka deska a jak je to veliky? Co je to za material ? Jsem na tohle lama,tak se ptam. To MDF je nejakej material,nebo to je nejaka zkratka druhu podlozek,nebo co to je? Deska MDF, je čeky řečeno toto: MDF desky - dřevovláknité desky MDF desky jsou plnohodnotnou a multifunkční alternativou masivního dřeva využití pro výrobu konstrukcí nábytku a vnitřní vybavení MDF jsou vhodné pro povrchovou úpravu laminací, vysokotlakým laminátem, dýhováním, lakováním, frézováním v ploše i hraně citace přímo z webu výrobce. Tabule má rozměr 2850x1830 mm PS: 4 páry těch malých zadních mezikroužků ještě mám... Citovat
Host Mara53 Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) hm, tak jsem teda další zájemce - vlastně závazně objednávám, do jara je dlouho když nám ještě ani nezačla pořádná zima .... Posílám Ti na maila kontakt na mě ... Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Host Mara53 Vloženo 24. Listopad 2006 Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) hm, tak jsem teda další zájemce - vlastně závazně objednávám, do jara je dlouho když nám ještě ani nezačla pořádná zima .... Posílám Ti na maila kontakt na mě ... koik je cena za komplet přední/zadní ? Editováno: 13. leden 2011, autor: Wojnar Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.