Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Kluci,

sibuju že hned jak ty kaple dotáhnu do konce, nafotím to hotový a osazený v autě! No a celý fotoseriálek výroby bude k vidění na mém webu, to je jasný!!! Ale toho času je fakt málo... :palec2:

PS: BadyS, pochlub se! Co že to vlastně vyrábíš??? Laminování je ale prácička,co?

Editováno: , autor: Wojnar
Vloženo
BadyS, pochlub se! Co že to vlastně vyrábíš??? Laminování je ale prácička,co?

taky dělám pokus o zadni domky na vyškáče,tady v počateční faze prvni vrstvy, ted už to vypadá líp... no práce s tim je dost jelikož se s laminováním teprve blíže seznamuju a pak možná zkusím bočnici do kufru

• o 4 týdny později...
Vloženo

Chci upozornit, že jsem už prodal veškeré zásoby MDF podložek.

Další budu vyrábět až s příchodem jara! Hodně lidí stejně nemá teplou garáž. A něco montovat v současném počasí někde před barákem, to fakt nemá cenu, že? kol11

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Treba prijde jaro brzo a uz v breznu je budes mit ;) Ale pul roku je precejenom hodne, to je pravda :( To chrasteni je protivny, to by me sralo asi jako me sere ten muj sibr, jenze nemuzu prijit na to, jak to spravit. Jeste je tu nabizel nekdo, ale kdo... :unsure:

Vloženo

Vidím že jsme vás tím termínem "jaro" zarmoutil. Pokud by byl větší zájem, tak není vyloučeno žebych pár sad podložek do vánoc udělal!!

kocht, Robert a Michal. To by byli tři, najde se ještě někdo, kdo má teď hned zájem??

Vloženo
Milane a to je to tak tezky,ze se to musi delat po nekolika najednou? To se nedaji udelat proste jen 3 pary ? :)

Je to pro mě blbý dělat jen 3 páry. Když už chystám matroš a přípravky na různý operace, tak je výhodnější jich dělat tak 9 sad. Těch 9 sad mi pěkně vychází z tabule. Ale jakmile bude 5 zájemců, okamžitě jdu na to!!! Čestný pionýrský... :palec2:

Vloženo
podle toho jaka je cena, bych mel take zajem

Ty tu cenu přece víš! Když jsem ti je nabízel, tak jsi se nevyjádřil.

Nu dobrá, tak to je už čtvrtý...

No nic, v pondělí jedu pro MDF do skladu. Nemám doma ani třísku!!!!!!

Vloženo

Co to stoji jedna ta velka deska a jak je to veliky? Co je to za material ? Jsem na tohle lama,tak se ptam. To MDF je nejakej material,nebo to je nejaka zkratka druhu podlozek,nebo co to je? :)

Vloženo
Co to stoji jedna ta velka deska a jak je to veliky? Co je to za material ? Jsem na tohle lama,tak se ptam. To MDF je nejakej material,nebo to je nejaka zkratka druhu podlozek,nebo co to je? :)

Deska MDF, je čeky řečeno toto:

MDF desky - dřevovláknité desky

MDF desky jsou plnohodnotnou a multifunkční alternativou masivního dřeva

využití pro výrobu konstrukcí nábytku a vnitřní vybavení

MDF jsou vhodné pro povrchovou úpravu laminací, vysokotlakým laminátem, dýhováním, lakováním, frézováním v ploše i hraně

citace přímo z webu výrobce. Tabule má rozměr 2850x1830 mm

PS: 4 páry těch malých zadních mezikroužků ještě mám...

Vloženo (editace)

hm, tak jsem teda další zájemce - vlastně závazně objednávám, do jara je dlouho když nám ještě ani nezačla pořádná zima .... Posílám Ti na maila kontakt na mě ... -_-

Vloženo (editace)

hm, tak jsem teda další zájemce - vlastně závazně objednávám, do jara je dlouho když nám ještě ani nezačla pořádná zima .... Posílám Ti na maila kontakt na mě ... -_-

koik je cena za komplet přední/zadní ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...