Přejít na obsah

MDF podložky pod repro

Doporučené příspěvky

Kluci,

sibuju že hned jak ty kaple dotáhnu do konce, nafotím to hotový a osazený v autě! No a celý fotoseriálek výroby bude k vidění na mém webu, to je jasný!!! Ale toho času je fakt málo... :palec2:

PS: BadyS, pochlub se! Co že to vlastně vyrábíš??? Laminování je ale prácička,co?

Editováno: , autor: Wojnar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

BadyS, pochlub se! Co že to vlastně vyrábíš??? Laminování je ale prácička,co?

taky dělám pokus o zadni domky na vyškáče,tady v počateční faze prvni vrstvy, ted už to vypadá líp... no práce s tim je dost jelikož se s laminováním teprve blíže seznamuju a pak možná zkusím bočnici do kufru

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Treba prijde jaro brzo a uz v breznu je budes mit ;) Ale pul roku je precejenom hodne, to je pravda :( To chrasteni je protivny, to by me sralo asi jako me sere ten muj sibr, jenze nemuzu prijit na to, jak to spravit. Jeste je tu nabizel nekdo, ale kdo... :unsure:

Odkaz ke komentáři

Milane a to je to tak tezky,ze se to musi delat po nekolika najednou? To se nedaji udelat proste jen 3 pary ? :)

Je to pro mě blbý dělat jen 3 páry. Když už chystám matroš a přípravky na různý operace, tak je výhodnější jich dělat tak 9 sad. Těch 9 sad mi pěkně vychází z tabule. Ale jakmile bude 5 zájemců, okamžitě jdu na to!!! Čestný pionýrský... :palec2:

Odkaz ke komentáři

Co to stoji jedna ta velka deska a jak je to veliky? Co je to za material ? Jsem na tohle lama,tak se ptam. To MDF je nejakej material,nebo to je nejaka zkratka druhu podlozek,nebo co to je? :)

Deska MDF, je čeky řečeno toto:

MDF desky - dřevovláknité desky

MDF desky jsou plnohodnotnou a multifunkční alternativou masivního dřeva

využití pro výrobu konstrukcí nábytku a vnitřní vybavení

MDF jsou vhodné pro povrchovou úpravu laminací, vysokotlakým laminátem, dýhováním, lakováním, frézováním v ploše i hraně

citace přímo z webu výrobce. Tabule má rozměr 2850x1830 mm

PS: 4 páry těch malých zadních mezikroužků ještě mám...

Odkaz ke komentáři

hm, tak jsem teda další zájemce - vlastně závazně objednávám, do jara je dlouho když nám ještě ani nezačla pořádná zima .... Posílám Ti na maila kontakt na mě ... -_-

Odkaz ke komentáři

hm, tak jsem teda další zájemce - vlastně závazně objednávám, do jara je dlouho když nám ještě ani nezačla pořádná zima .... Posílám Ti na maila kontakt na mě ... -_-

koik je cena za komplet přední/zadní ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...