Přejít na obsah

jede na 3 valce

vlacek

Doporučené příspěvky

mam felicii 1.3 MPi 50KW a je tu mensi problem rano sem projel kaluzi a auto zacalo jet na 3 valce dela to i kdyz je rano moc vlhko hodne rosy na aute nevite nekdo cim by to mohlo bejt svicky sou nove akorat me byl na podzim receno ze je nacata lambdasonda fakt uz nevim jeste me napadlo ta patice co je na svickach

:(:(:(:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě by jsi mohl zkusit vyčistit zapalovací modul. Sundej modul ze svíček a do jednotlivých pryžových bodek nalij čistící přípravek Perchlor/Trichlor (seženeš v drogérii). Tím se vyčistí jak vnitřek modulu, tak i kovové pružinky, které dosedají na kontakty jednotlivých svíček. Očisti pryžové bodky, použitý přípravek nech vykapat a celý modul řádně vyschnout.

Tohle mi pomohlo, když motor 1.3MPi v nižších otáčkách (okolo dvou tisíc) při ubírání plynu občas vynechával.

Odkaz ke komentáři

Host Guest_Milan

Mne po vymene sviecok zacal motor obcas vynechavat, najprv som ti toho moc nevsimal, ale neskor to zacalo sklbat a strielat. Nakoniec mi auto islo jak na 3 valce. Isiel som do servisu a zistili ze mi odisla zapalovacia lista. Teraz to uz ide OK.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...