67jitka58 Vloženo 24. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Každopádně volant by měl být rovně,ale jen z hlediska pohledu.Pro sbíhavost to nemá vliv.Ale zadní sbíhavost je špatná a je 2.1´ mimo osu auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fanymili Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 Díky za odpověď. Jj volan mám rovně, a ta zadní sbíhavost nikdy s tím nic nebylo děláno, ani bouráno, auto mám od nova, tak to tak muselo být už z výroby Takže takhle se to u nás montuje... Ale šlo mě spíše o předek, nikdy se mi pneu nijak nesjížděly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 26. Červen 2011 Sdílet Vloženo 26. Červen 2011 já byl kontrolovat geometrii u známého na laseru a tam mi zjistili že mám rozhozenou geometrii předku i zadku, auto jsem měl tehdy cca 1 rok, najeto cca 12tis., ránu jsem nedal tak nevím jak soudruzi ve výrobě přesně montují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.