J. Sivý Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Moc povedené fotky a velmi zábavně napsaný text. Nádhera! http://moje.auto.cz/Laco/superb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Bezva recenze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudra Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 velice hezky napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Akorat tam ma jednu chybu - pri aktivaci ESP blika kontrolka. Taky jsem si myslel, ze neblika, ale je to tim, ze ESP se zapne, az kdyz malem auto dostane hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Pěkně napsáno i nafoceno! Zajímavostí je aktivace obou zadních mlhovek a ty zadní výdechy klimy Edit: Dobrej odkaz z majitelova blogu: Editováno: 28. leden 2010, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Recenzia ak sa patrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) Myslím, že tohle auto bude trhat prodejní rekordy. Kdyby si tak o půl roku pospíšili, jezdil jsem v něm taky. Opravdu moc pěkný !!! A jak píše v té recenzi superlativy na autohaus v Chomutově, tak to sice beru nepatrně s rezervou, ale je fakt, že jsou velice ochotný a vstřícný. A vlastně i všechny závady, co jsem měl na OII mi tam odstranili briskně a kvalitně. Jen jednou mi zdrápali při přezouvání 17" disk, ale koupili okamžitě novej. Žádný velký slevy při koupi auta tam sice člověk nedostane, v porovnání s jinými prodejci, ale cítil jsem se tam vždycky dobře. Taky je pravda, že jsem tam už kupoval 7 nových aut. Ovšem některý z nich ještě hluboko v minulým století Editováno: 28. leden 2010, autor: jirkaK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aleshh Vloženo 2. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2010 Tady je taky jedna skvělá recenze !!! http://auto.idnes.cz/superb-combi-v-losim-testu-svlekl-pneumatiku-pridejte-tlak-radi-skoda-1eg-/automoto.asp?c=A100628_133527_automoto_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.