lukyboy Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Nemáte Pls.někdo podobný problém? Při jízdě mi to divně začne vrčet,když tam mám tř. trojku a sundám nohu s plynu.Při přidání plynu to zase zmizí,při puštění plynu je to zase slyšet. Dělá to na 2 a 3 na jiných rychlostech jsem to neslyšel. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 Nikdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SonyM Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Nikdo? Ahoj, řešil jsem podobný problém, postupem času Ti to začně dělat i při jiných rychlostech. Byl jsem stim v autorizovaném servise kde mi silikonem oblepoval celý přístup vzduchu do motoru. Nakonec jsem zaplatil 2 kila a vše přestalo. Po asi 5 000 km to opět začalo silikon mezi sáním a ,, plechem " se vytratil. Nakonec jsem tam dal samořezné šrouby a je vše ok již najeto dalších 5 000 k, a vše Ok. Ps: pokud budeš chtít přidám foto .Případně mám i video kde je ten zvuk zachycen Editováno: 1. Únor 2010, autor: SonyM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Pokud můžeš hoď sem to video i foto. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyboy Vloženo 20. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2010 Tak kolega asi nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 setrvak s loziskem by to mohl byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.