lukyboy Vloženo 27. leden 2010 Vloženo 27. leden 2010 Nemáte Pls.někdo podobný problém? Při jízdě mi to divně začne vrčet,když tam mám tř. trojku a sundám nohu s plynu.Při přidání plynu to zase zmizí,při puštění plynu je to zase slyšet. Dělá to na 2 a 3 na jiných rychlostech jsem to neslyšel. Díky Citovat
SonyM Vloženo 1. Únor 2010 Vloženo 1. Únor 2010 (editace) Nikdo? Ahoj, řešil jsem podobný problém, postupem času Ti to začně dělat i při jiných rychlostech. Byl jsem stim v autorizovaném servise kde mi silikonem oblepoval celý přístup vzduchu do motoru. Nakonec jsem zaplatil 2 kila a vše přestalo. Po asi 5 000 km to opět začalo silikon mezi sáním a ,, plechem " se vytratil. Nakonec jsem tam dal samořezné šrouby a je vše ok již najeto dalších 5 000 k, a vše Ok. Ps: pokud budeš chtít přidám foto .Případně mám i video kde je ten zvuk zachycen Editováno: 1. Únor 2010, autor: SonyM Citovat
lukyboy Vloženo 2. Únor 2010 Autor Vloženo 2. Únor 2010 Pokud můžeš hoď sem to video i foto. Díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.