Publikováno Květen 2, 200619 r Zdravím velice mě zaujala 24 dílna sada od milotecu na palubovku konkrétně provedení dřevo tak se chci zeptat, jestli to někdo nemá popřípadě neviděl jak to vypadá a jaká je kvalita. Další věc mam zmatek někdy je toto nabízeno v provedení kořenové dřevo nebo mahagon tak který je lepší a v případě že bych taky dokoupil dekor na dveře pod madlo a okno který je nabízen jen ve dřevě tak který se ktomu nejvíc blíží povrchové úpravě té palubovky....
Květen 2, 200619 r Já jsem si ho koupil v hliníkovém provedení a byl jsem lehce zklamán až rozčarován, prt. to vůbec nevypadá jako hliník-je to jen jakoby hliník zalitý v asi 3 mm tlusté fólii, jak bývají některé reklamní samolepky, takže místo toho aby to interiér zluxusnělo, tak to vypadá hodně lacině...
Květen 2, 200619 r přesně tak, taky jsem koupil ten hliník zalitý v té folii a byl jsem taky velmi zklamán. Dříve Milotec prodával také dekor hliníku, ale byl to takový ten hliník mat bez lesku a ten byl o 100% lepší. tedy alespoň pokud se nepletu, že to byl Milotec. Jinak to opravdu vypadá trochu lacině.
Květen 2, 200619 r Tyhle dekory jsou naprd a jsou předražené. Nejlepší je to stříknout barvou. Ale pokud trváš na dřevě tak ti nic jiného než koupit dekor nezbývá.
Květen 2, 200619 r Ještě to můžeš nechat udělat lakýrníkovi.Původní díly se opatří imitací dřeva-fládrování.
Květen 3, 200619 r Jo to vím že ta imitace hliniku vypada divně tu už sem viděl akorat dřevo nikdo nema.Ale zas tak špatný to není
Květen 4, 200619 r zdravím, objednal jsem si carbon od Milotecu....mám ho vzít? Jak vypadá " In natura" ? Díky za info.
Květen 7, 200619 r Já jsem si ho koupil v hliníkovém provedení a byl jsem lehce zklamán až rozčarován, prt. to vůbec nevypadá jako hliník-je to jen jakoby hliník zalitý v asi 3 mm tlusté fólii, jak bývají některé reklamní samolepky, takže místo toho aby to interiér zluxusnělo, tak to vypadá hodně lacině... Hliník není luxusní prvek, tak se nediv.
Květen 7, 200619 r Já mám zkušenosti s dekor lištama na O1 takové, že moc nepasují, jedna nepasovala vůbec a tak jsem ji poslal do reklamace a poslali mi ji zpět + novou lištu na opačnou stranu, tak nevím jestli v tom Milotecu fetujou, nebo co. Poněvadž co jsem od nich koupil, tak nepasovalo nic. Milotec = DD - dodělej doma.
Květen 8, 200619 r Jedině lakovat! Hliník ten taky nevypadá špatně, ale dávat do auta dřevo??? To není obyvák ale auto! Dřevo v autě je tak hnusný... To je teda můj názor a co vy? Auto + dřevo?
Květen 8, 200619 r Já mám zkušenosti s dekor lištama na O1 takové, že moc nepasují, jedna nepasovala vůbec a tak jsem ji poslal do reklamace a poslali mi ji zpět + novou lištu na opačnou stranu, tak nevím jestli v tom Milotecu fetujou, nebo co. Poněvadž co jsem od nich koupil, tak nepasovalo nic. Milotec = DD - dodělej doma. No s tim MiloušTecem je to stara znama vec, ze ne vsechno dokonale sedi...... na predeslejch autech jsem toho od nich mel dost, ale zas tak zasadni nepresnosti to nebyly......snad jen s maskou na fabii, ta nesedela dost........ Jinak ted uz bych si na auti od Milouse nedal asi nic (az na par vyjimek), zavani mi to tuzingem
Listopad 10, 200618 r ty 24-dilne sady jsou spatny, nektere veci vubec nesedi, napr. na ty panely nebo tlacitka...ale nedavno jsem si objednal ti 6-dilnou hlinikovou sadu z ABS, a musim rict ze jsem spokojenej, sice je to predrazene (2290,-), ale vypada to hezky a dokonce se to blizi hliniku, kdyz uz dekory tak jedine tenhle...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.