Alice Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Můžete mi, prosím někdo poradit? Při jízdě mi něco klepe. Zní to jakoby z levého předního kola, ale nejsem si tím jistá. Nejdřív to klepkalo občas při přidání plynu a točení volantem, u přeřazení na trojku, teď už to klepe pořád i při vyšších rychlostech asundání nohy z plynu. S autem potřebuju jezdit, ale nevím, jestli vůbec mám. Nevíte někdo co by to mohlo být? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 dej to do servisu at se ti kouknou na kloub pripadne capy a ulozenia...takto ti tazko niekto presne povie co to je ked to nevidi a nevyskusa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Můžete mi, prosím někdo poradit? Při jízdě mi něco klepe. Zní to jakoby z levého předního kola, ale nejsem si tím jistá. Nejdřív to klepkalo občas při přidání plynu a točení volantem, u přeřazení na trojku, teď už to klepe pořád i při vyšších rychlostech asundání nohy z plynu. S autem potřebuju jezdit, ale nevím, jestli vůbec mám. Nevíte někdo co by to mohlo být? Díky vetsinou kloub u prevodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.