Publikováno Leden 28, 201015 r Ahoj, po výměně skla se mi po dvou týdnech odlepilo třetí brzdové světlo. Můžete mi poradit, čím to přilepit ? Zkoušel jsem lepidlo na gelové nehty sekundové od přítelkyně , ale drželo to cca 2 dny. Přemýšlím ještě o kanagonu a nebo oboustranné lepící pásce .. ale jak to bude reagovat na změny teploty ?:-/ Máte nějaký typ, čím to přilepit a co je dostupné v PL ? (pracuji zde)...
Leden 28, 201015 r tak pokud sis to sklo nemenil sam, tak bych sel za tim kdo ti to udelal at ti to znova prilepi...
Leden 28, 201015 r Autor jo, to je řešení, ale do ČR se dostanu až za měsíc a jezdit s vysícím světlem mě moc nebaví. Nevím totiž, jak vyndat konektor z toho světla. EDIT:: konektor jsem vytáhl a světlo dal do kufru, chtělo to trošku zabrat a potáhnout měl jsem strach aby to neprasklo. ALe je to ok. ale dotaz zůstavá - jak to světlo a čím přilepit. Upraveno Leden 28, 201015 r od HanyZ
Leden 28, 201015 r HanyZ: Dostat kupit specialne lepidlo na lepenie spetneho zrkadla . Tym nalepis aj 3.brzdove svetlo . LINK.: http://www.origo-autosklo.cz/autochemie-le...sklo-22_43.html
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.