HanyZ Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 Ahoj, po výměně skla se mi po dvou týdnech odlepilo třetí brzdové světlo. Můžete mi poradit, čím to přilepit ? Zkoušel jsem lepidlo na gelové nehty sekundové od přítelkyně , ale drželo to cca 2 dny. Přemýšlím ještě o kanagonu a nebo oboustranné lepící pásce .. ale jak to bude reagovat na změny teploty ?:-/ Máte nějaký typ, čím to přilepit a co je dostupné v PL ? (pracuji zde)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 tak pokud sis to sklo nemenil sam, tak bych sel za tim kdo ti to udelal at ti to znova prilepi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 (editace) jo, to je řešení, ale do ČR se dostanu až za měsíc a jezdit s vysícím světlem mě moc nebaví. Nevím totiž, jak vyndat konektor z toho světla. EDIT:: konektor jsem vytáhl a světlo dal do kufru, chtělo to trošku zabrat a potáhnout měl jsem strach aby to neprasklo. ALe je to ok. ale dotaz zůstavá - jak to světlo a čím přilepit. Editováno: 28. leden 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 HanyZ: Dostat kupit specialne lepidlo na lepenie spetneho zrkadla . Tym nalepis aj 3.brzdove svetlo . LINK.: http://www.origo-autosklo.cz/autochemie-le...sklo-22_43.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 28. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2010 PROCHY díky, kouknu tady v Polsku jestli něco takového seženu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. leden 2010 Sdílet Vloženo 28. leden 2010 NA 1000% to kupis aj v POLSKU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.