Přejít na obsah

Brzdové segmenty LUCAS

Host aka

Doporučené příspěvky

Chystám se na výměnu brzdových kotoučů a destiček na svou 1.6-75Kw Octavii. Tak jsem při výběru narazil i na zn. Lucas. Bohužel o ní nic nevím, jste na tom někdo lépe?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chystám se na výměnu brzdových kotoučů a destiček na svou 1.6-75Kw Octavii. Tak jsem při výběru narazil i na zn. Lucas. Bohužel o ní nic nevím, jste na tom někdo lépe?

Lucas je kvalitni znackovy zbozi, myslim, ze neni problem, na nektery modely se davalo i v prvovyrobe. Prodavam bezne jak kotouce, tak desky a nikdy nebyl problem.

Odkaz ke komentáři

Lucas je kvalitni znackovy zbozi, myslim, ze neni problem, na nektery modely se davalo i v prvovyrobe. Prodavam bezne jak kotouce, tak desky a nikdy nebyl problem.

Takže se nemusím bát ani desek ani kotoučů, jo? Jinak není tam třebas u nich několik kategorií výrobků dle kvality (jako např. u Juridu, apod.)?

Odkaz ke komentáři

Takže se nemusím bát ani desek ani kotoučů, jo? Jinak není tam třebas u nich několik kategorií výrobků dle kvality (jako např. u Juridu, apod.)?

mrkni na www.lucas.cz

Odkaz ke komentáři

Čus! Kámoš dělal u Lucase a vyprávěl, jak po lince jedou na pásu destičky a jedny bere ženská a dává je rovnou do krabičky a jiný bere další baba, flákne je do lisu, ten udělá bum! a ejhle na deskách je vyraženo Lucas, dají se do krabičky a hurá do kšeftů.. Ty první koupíš, plácnu, za pětikilo a ty druhý za litr! Nebyl jsem u toho osobně, ale nemám důvod nevěřit. I tak mě nekamenujte!

Odkaz ke komentáři

Host Strojvůdce
no jo a proč nevyrážejí u Lucase nápis na všechny, aby měli víc peněz?

Asi pro to, že do nějakejch starejćh aut si někdo nekoupí za 1000 ale za 500. Tak je prodávaj noname a značkový prodaj dráž. Tím pádem jich prodaj mnohem víc, než kdyby prodávali všechny za 1000. A nejspíš výrobní cena bude hluboko i pod těch 500. Normální obchodní politika. :D

Takhle bych to chápal já. -_-

Editováno: , autor: Strojvůdce
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...