Host aka Vloženo 2. Květen 2006 Vloženo 2. Květen 2006 Chystám se na výměnu brzdových kotoučů a destiček na svou 1.6-75Kw Octavii. Tak jsem při výběru narazil i na zn. Lucas. Bohužel o ní nic nevím, jste na tom někdo lépe? Citovat
NoiseR Vloženo 2. Květen 2006 Vloženo 2. Květen 2006 Chystám se na výměnu brzdových kotoučů a destiček na svou 1.6-75Kw Octavii. Tak jsem při výběru narazil i na zn. Lucas. Bohužel o ní nic nevím, jste na tom někdo lépe? Lucas je kvalitni znackovy zbozi, myslim, ze neni problem, na nektery modely se davalo i v prvovyrobe. Prodavam bezne jak kotouce, tak desky a nikdy nebyl problem. Citovat
Host aka Vloženo 2. Květen 2006 Vloženo 2. Květen 2006 Chystám se na výměnu brzdových kotoučů a destiček na svou 1.6-75Kw Octavii. Tak jsem při výběru narazil i na zn. Lucas. Bohužel o ní nic nevím, jste na tom někdo lépe? Lucas je kvalitni znackovy zbozi, myslim, ze neni problem, na nektery modely se davalo i v prvovyrobe. Prodavam bezne jak kotouce, tak desky a nikdy nebyl problem. Takže se nemusím bát ani desek ani kotoučů, jo? Jinak není tam třebas u nich několik kategorií výrobků dle kvality (jako např. u Juridu, apod.)? Citovat
NoiseR Vloženo 2. Květen 2006 Vloženo 2. Květen 2006 Chystám se na výměnu brzdových kotoučů a destiček na svou 1.6-75Kw Octavii. Tak jsem při výběru narazil i na zn. Lucas. Bohužel o ní nic nevím, jste na tom někdo lépe? Lucas je kvalitni znackovy zbozi, myslim, ze neni problem, na nektery modely se davalo i v prvovyrobe. Prodavam bezne jak kotouce, tak desky a nikdy nebyl problem. Takže se nemusím bát ani desek ani kotoučů, jo? Jinak není tam třebas u nich několik kategorií výrobků dle kvality (jako např. u Juridu, apod.)? mrkni na www.lucas.cz Citovat
Host aka Vloženo 2. Květen 2006 Vloženo 2. Květen 2006 mrkni na www.lucas.cz aha...no vidíš to...díkec... Citovat
NoiseR Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Lucas dava ve vyrobe i skodovka. Vsak jsem to psal Citovat
Martinoslav Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Ajooooooooooooooooooooooooo, jsem ja to ale tydyt Citovat
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Já bych potřeboval něco, abych neměl tak černý kola, jinak Lucas - O.K. Citovat
kartmen Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Čus! Kámoš dělal u Lucase a vyprávěl, jak po lince jedou na pásu destičky a jedny bere ženská a dává je rovnou do krabičky a jiný bere další baba, flákne je do lisu, ten udělá bum! a ejhle na deskách je vyraženo Lucas, dají se do krabičky a hurá do kšeftů.. Ty první koupíš, plácnu, za pětikilo a ty druhý za litr! Nebyl jsem u toho osobně, ale nemám důvod nevěřit. I tak mě nekamenujte! Citovat
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 no jo a proč nevyrážejí u Lucase nápis na všechny, aby měli víc peněz? Citovat
kartmen Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Nevím! Fakt jsem u toho nebyl! Asi se dělal zajímavym. Nechte to bejt. Citovat
Jar_da Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Ne nic, v poho, jen bych to bral obráceně, nějaká jiná firma než Lucas dělá destičky a na polovinu jich dá znak Lucasu a tak to jde do frcu. Citovat
Host Strojvůdce Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 (editace) no jo a proč nevyrážejí u Lucase nápis na všechny, aby měli víc peněz? Asi pro to, že do nějakejch starejćh aut si někdo nekoupí za 1000 ale za 500. Tak je prodávaj noname a značkový prodaj dráž. Tím pádem jich prodaj mnohem víc, než kdyby prodávali všechny za 1000. A nejspíš výrobní cena bude hluboko i pod těch 500. Normální obchodní politika. Takhle bych to chápal já. Editováno: 3. Květen 2006, autor: Strojvůdce Citovat
Host Guest_BENY Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Já bych potřeboval něco, abych neměl tak černý kola, jinak Lucas - O.K. tak to jdi do jurid. Citovat
Host Guest_BENY Vloženo 3. Květen 2006 Vloženo 3. Květen 2006 Lucas dava ve vyrobe i skodovka. uz moc ne spise davaj o vyrobe PAGER a nebo TEXTAR. at si tam kopne svestka z nehodovky JURID. Citovat
mobb77 Vloženo 8. Květen 2006 Vloženo 8. Květen 2006 Nedávno jsem je měnil a no problémo. Osobě dávám jen Lucase. Jinak TRW=Lucas a pro Fabii 1,4/50KW krátká záď r.v. 09.99=> mají označení: GDB1357 Jinak pro zvědavé mohu sem dát i krabičku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.