jaryn.home Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 OMLOUVÁM SE ZA REKLAMU, ALE MOHLO BY VÁS TO ZAJÍMAT A UŠTŘIT VÁM TO NĚJAKÝ KORUNY Dobrý den, představuji Vám nový e-shop s autodíly na všechny vozy. Zvláště Vám doporučuji výfuky a tlumiče. E-SHOP funguje zatim pouze pod Internet Explorer. Čísla z katalogů do ceníku (vliště pod katalogem) zadávejte ve stejné formě (není-li dáno jinak). Objednávky zatím pouze telefonicky. Dekuji Tlumiče ATESO - prvovýroba pro vozy ŠKODA. http://www.automedik.cz/cinost.php?page=tl_skoda/index.html WWW.AUTOMEDIK.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Dotaz-kolik stoji silentbloky prednich ramen -2 silentbloky a dva ty dva dalsi kus pod nima- tedy dalsi 2 silentbloky..V servise mi rekli, ze chteji pres 5000,- i s praci..Jo a je to pro motor 1.4 MPi 44 kW.. a jeste jeden dotaz...kdyz menim tlumice u tohoto motoru, tak musim sundat vse i pruziny? A zvladnu to sam v garazi? Nebo budu muset do servisu.Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira xj Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Oba přední silenbloky mě budou měnit v uterý,tak dám přesné info. Tlumiče jsem měnil doma -nikdy jsem to nedělal,ale pokud seš šikovnej,tak bez problémů. U předních sundáváš celej tlumič vč. pružiny a uloženi. Jediný spešl nářadí musíš mít stahovák na ty pružiny. Dělal jsem to doma a za odpoledne nebylo co řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Jojo urcite dej vedet,jak dopadnes. Tak to bude snad bez problemu s tema tlumicema, az na ten stahovak ten nemam, ale to nejak zvladnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn.home Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Celé rameno se silenbloky a čepem stojí u nás 1138,- (doporučuji vyměnit celé, jednoduchá montáž a mate vyměněny 3 věci které se opotřebovávají) Pak se dá koupit silentblok do ramene za 201,- (ten v tý patě pokud si rameno představíte jako botu) TLUMIČE PRO ŠKODA FABIA Mame tlumiče ATESO - to je prvovýroba pro vozy ŠKODA. Vysoká kvalita. ATESO přední 1356,- zadní 1102,- Tlumiče KAYABA nemusím snad představovat, nejvižší kvalita. KAYABA přední 1343,- zadní 698,- CENY JSOU BEZ DPH 19% www.automedik.cz 774633424 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 tak to i prodas bez dph?kdyz to tady pises bez nej?ja teda nevim co to je za zvyk psat bez dph-stejne jako koncovy odberatel to nepsane dph musim zaplatit!!!!takze cena bez dph me nejak asi nezajima-pro me a spoustu ostatnich je ta cena s dph konecna-kterou zaplatim-pokud se pletu-muzes me to klidne vyvratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaryn.home Vloženo 9. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 NO TAK TO SE OMLOUVAM POKUD VAM TO ČINÍ PROBLÉMY TAK ZDE JSOU CENY S DPH, MÁTE SAMOZŘEJMĚ PRAVDU S TÍM ŽE KONCOVY ZAKAZNIK ZAPLATI CENU S DPH, JSEM ZVYKLÍ PSÁT CENU BEZ DPH A PROTO SE STAL TENTO PROBLÉM, ALE VĚŘIM V TO ŽE POKUD O TYTO DÍLY MÁ NĚKDO OPRAVDU ZÁJEM TAK SI DPH 19% PŘIPOČTE - JSEM ALE NA TOLIK SERIOZNI ŽE JSEM UVEDL O JAKE CENY SE JEDNA Celé rameno se silenbloky a čepem stojí u nás 1350,- (doporučuji vyměnit celé, jednoduchá montáž a mate vyměněny 3 věci které se opotřebovávají) Pak se dá koupit silentblok do ramene za 240,- (ten v tý patě pokud si rameno představíte jako botu) TLUMIČE PRO ŠKODA FABIA Mame tlumiče ATESO - to je prvovýroba pro vozy ŠKODA. Vysoká kvalita. ATESO přední 1613,- zadní 1311,- Tlumiče KAYABA nemusím snad představovat, nejvižší kvalita. KAYABA přední 1560,- zadní 830,- CENY JSOU JIŽ S DPH 19% www.automedik.cz 774633424 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 v pohode,ale pokud skoro vsechny firmy pisou bez dph-tak me to trosku vytaci-za chvili budeme v kauflandech nosit kalkulacku,aby jsme si spocitali konecny nakup-takto at si pisou firmy mezi sebou ceny bez dph-tam je to na miste,ale tady fakt nee-diky za opravu nabidky jiz s dph Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.