mato14 Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 ahojte mam takyto problem v octavii bolo od vyrobi iba symphony radio teraz je tam domontovane MF volant +Maxidot+Tempomat ->vsetko funguje aj zobrazovanie radia na maxi aj mf volant dnes sa nahodilo dx a problem je takyto > do zeleneho konektoru boli pripojene dodatocne 3kable >pin 8 pin 9 {radio} a PIN cca 16{neviem co } odkial boli tahane uz spomenute 3 kable isli dalsie 2 do radia pin 8 a 9 na mini iso problem je ze sa povodne kable od radia a pristrojovky odpojily a natiahli sa nove 3 > 8.9.10 mini iso na 30.31.32 pristrojova doska >nesiel ani mf ani maxik neukazoval radio vsetko sa odpojilo a teraz je pripojeny iba ten jeden kabel v pristrojovke cca pin 16 nic viacej , ani v pristrojovke ani v radiu >problem je ze nejde tempomat , el okna a strropne osvetlenie .... poprosim niekoho kto dorabal mf volant nech mi poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 el. okna nemají s MF volantem a stropním světlem nic společného rada: toho co do toho štárak k tomu už nepouštej a zkontroluj pojistky/zapojení nevím proč něco máš na pinu 16 na modré jsou to směrovky na přívěsu a na zelenym tlumeny světla s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 el. okna nemají s MF volantem a stropním světlem nic společnéhorada: toho co do toho štárak k tomu už nepouštej a zkontroluj pojistky/zapojení nevím proč něco máš na pinu 16 na modré jsou to směrovky na přívěsu a na zelenym tlumeny světla s piny 8 a 9 som pripojil naspat do pristrojovky , odpojil a pripojil som baterku a vsetko funguje nebol to pin 16 , presne cislo si nepamatam ale je tam proste dodatocne dotiahnuty jeden vodic este ...>ale preco mi nefunguje nexus nechapem , skusal som to pripojit na 30,31,32 {budiky}a 8.9.10{mini iso} a nejde ovladanie z mf a maxik nezobrazuje stanice ....> zapojil som to na 8,9,32, a 8.9.10 mini iso a tiez nefunguej piny 8.9 na budikoch je can? a 32 je maxik? netreba prekodovat budiky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 uf sorry , nie nexus ale dx samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 30. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. leden 2010 mozno to uz je moc prekomplikovane proste potrebujem prepojit dx a pristrojovku , v pristrojoivej doske su piny 30.31.32 volne , ked to napinujem a prepojim s mini iso na 8.9.10 tak to nefunguje mali by byt tie piny obsadene? maxik je domontovany aj mf volant ked tam bola symphony pripojena cez 8.9 radio a 8.9 budiky tak siel aj mf aj maxik zobrazoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. leden 2010 Sdílet Vloženo 30. leden 2010 navi musí být dobře nakodovaná jakou máš navi ? A-čko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 pochopil jsem ze mu jede vse po canu... .. jedine co by mohl je predelat MF volant na neCAN a to pojede... se vsema navi A,B,C.. vyzkouseno... dle meho mas navi B nebo C, protoze ti to nejede po 3-dratu.. takze jedine tmc-box a nechat can volant.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 tohle už se tu probíralo snad X krát.Dokonce mám dojem nedávno se přesně tohle řešilo. Jinak je to jak píše Milhausek,pokud máš B nebo C navi tak bez TMC se s maxidotem rozluč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 31. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 31. leden 2010 tohle už se tu probíralo snad X krát.Dokonce mám dojem nedávno se přesně tohle řešilo.Jinak je to jak píše Milhausek,pokud máš B nebo C navi tak bez TMC se s maxidotem rozluč praveze to je A , b a c idu po canu ale tato potrebuje 3drat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 Doporučuji načíst Vagem.To,že je na štítku A neznamená,že je A.Načti Vagem a uvidíš.Pokud je to A,zapoj po 3 drátech a udělej gateway reset.Pokud nevíš,co to je,pohledej,protožemě docela sere,že tohle téma je tady v průběhu měsíce podruhé a pořád dokola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 31. leden 2010 Sdílet Vloženo 31. leden 2010 cosby já jsem psal že to není naposled.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 prepojeno cez 3 drat, nakodovane >maxi ide mf nie niekde vysie sa pisalo ze mf je napojeny cez can a preto symphony islo , dx typu |A neni canova , netreba prorobit kablovanie na mf? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Ano,je potřeba změnit zapojení z CAn na obyč,jde o napojení jednoho drátu z jednotky do rádia,poté jednotku překódovat z Can na obyč a poté ji odpojit od Can komunikace. Střílím narychlo z hlavy,tak jsem třebas na něco zapoměl,i když snad né. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Zapoměl-po překódování jednotky ti sice půjde celý MF volant,ale nepůjde ti osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 2. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 Zapoměl-po překódování jednotky ti sice půjde celý MF volant,ale nepůjde ti osvětlení COSBY -dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Únor 2010 Sdílet Vloženo 2. Únor 2010 musí se dopojit podsvit + spínané napětí jinak se nesepne jednotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 ahojte , nechcem zakkladat novy thread hodim to sem , v hladani som tento problem nenasiel. chlapik ktoremu som montoval to dx mi priniesol aj cd menic ale aby som s tymto autom nemal malo preblemov takje odcvaknuta koncovka pri cd menici, prosim vie niekto poradit zapojenie do mini iso /modry/ 1-zeleny 2-modry 3-zlty 4-hnedy 5-sivy 6-tieneny cierny /vnutry cerveny/ 7-tieneny cierny /vnutry biely/ 8- cierny kabel /okolo medene tienenie/ 9-oranzovy kabel /okolo medene tienenie/ cd menic panasonic CX-CV 182LHC KOD DIELU- 1J6035111 skusal som to napojit podla schemy z elsi č.47/6 ale nechapem kam zapojit tienenie kablov a okrem toho pin c3 /hnedy / ma ist niekam mimo modreho mini iso konektora . ak to je mozno prosim poradte , kebyze je seknuty kabel niekde dalej a konektor z menica by bol ok tak by sa iba objednal novy kabel a bolo by to vyriesene , takto mi nepomoze ani novy kabel. +ak niekto ma gps antenu k oct1/DX /a konektor do navi tak beriem, please FM martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2010 Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 nejak mi nedošlo proč ti nepomůže ten nový kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 milhausek - ja mam odcvaknuty konektor aj z cd menica , trci mi z neho asi 15 cm kablu a na konci nic, +mam 5m kabel ktory je na oboch koncoch odcvaknuty , jednu stranu na cd menic som uz dnes napojil a ostala mi druha ktora ma ist do dx ka , modry konektor mam , piny tiez len neviem kam ich dat a zo schemy co som pisal vysie som to nevedel vycitat , hlavne tie kable s tienenym. martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 http://www.conofrei.com/service_MANUALS.html prosim kuknite do tohto linku- malo by to byt ono len nechapem preco sa vsade spomina fialovy kabel a ja tam mam oranzovy a tie tienenia jednej dvojice koaxov musim zapojit spolu s ciernym na pin 18? ak ano tak mi uz ostali iba tienenia od dalsich dvoch koaxov zvonka su oba cierne a zvnutra jeden biely a jeden cerveny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato14 Vloženo 3. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2010 na tomto obrazku tienenia ani nevidim , takze musia byt v kabelazi spojene s niektorym z pinou , ine vysvetlenie nemam a okrem toho sa da vdiet ze nad ciernym je oranzovi kabel piny 9 - 10 takze tu uz mam vyriesenu zahadu s fialovym kablom ktory je v schemach popisovany ale zas namiesto hnedeho kablu je na obrazku ruzovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.