HonzaV Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Nazdárek chlapi. Mám dotazík ohledně klima v O1. Když jí zapnu, slyším jakési (dalo by se říct SUCHÉ) chrčení. Předpokládám, že mám vyprchanou kapalinu a klimošku je třeba opět "natlakovat". Ale známej mi říkal, že je to prej děravý a utíká to. A to je právě to, na co se chci zeptat. Není třeba v systému klimošky nějaká součást, která ráda odchází? Nemá s tím někdo zkušenosti? Nebo je normální, že klimča po doplnění vydrží tak rok? Díky za názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobayz Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Zdar, mám přesně ten samý problém,kontrolovaly mi ji včera v servisu a na nic nepřišli.Prý se má doplňovat (vyměnit náplň) po dvou letech.Dneska jedu na doplnění,tak jsem zvědav na výsledek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 4. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Tak až to budeš mít doplněný, tak napiš výsledek. A to je tvoje první doplnění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobayz Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Zdar, to bylo moje první plnění,výsledek je perfektní,klima se ztišila o 80% , žádné pazvuky atp.Po 15 min běhu naměřil servisman - 2 °C na výdechu v autě ,okolní teplota byla 14,6 °C.Ten borec co to plnil mi říkal ,že Octavie mají dost výkoné klimy. Cena za plnění 750 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Kde jsi byl na tom plnění? Je to dost super cena, protože jestli ti v ní chrčelo, měl jsi jí hodně prázdnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobayz Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Je to kousek od Českých Budějovic,ta cena je spíš ze známosti...Normálně bere 1350 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Surger Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Já byl taky na doplnění klimy teď. Měl jsem naprosto stejné symptomy. Doplnění za 1100Kč. Výsledek super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaV Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 Chlapi a taky vám to celkem nahlas chrčelo? To je asi normální, když je tam málo kapaliny, že? A ještě dotaz... Bude klimča fungovat po doplnění v každém stavu? Myslím když je třeba úplně prázdná? To by asi nemělo mít vliv, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobayz Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Zdar, pokud je úplně prázdná tak bude nejspíš někde problém...někde ti to bude utíkat... Já jsem klimu plnil poprvé a myslím si ,že první majitel ji též neplnil ,přesto jsem tam tlak měl,ovšem jen plyn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.