Publikováno Únor 8, 201015 r Jde prendat vyhrivany volant ze superbu do O1, delal to nekdo, neni tam nejaky zadrhel?
Únor 8, 201015 r Určo to půjde. Upřímně jsem ani netušil, že se takový volant do škodovky dělal. Kdybych to věděl, nesháněl bych 3ramínko, ale toto.
Únor 8, 201015 r Autor zatim jsem ho nenasel prodavat, poradne jsem ho nehledal, videl jsem ho jen v inzeratech co prodavaji superby, ze maji vyhrivany volant, ma to vic lidi, tak to nebude snad vymysl pridaval jsem krouzek pro esp a je na nem plno nevyuzitych pinu (i nez je potreba na multifunkcni) tak budou treba na to
Únor 8, 201015 r Autor tak to inzeraty pekne kecaj a v audi je to jak reseny? jde to pouzit do jineho auta?
Únor 8, 201015 r Jako myslím si, že nebude takový problém to ani udělat. Ale bude to stát ranec. To tepelný vlákno plus novej potah volantu - min 2000. A pak napojit na výhřev řidičové sedačky.
Únor 8, 201015 r no počkej, ono audi to má trošku sofistikovanější, jinak by ti uhořely ruce na tom volantě, v něm je ještě senzor EDIT (senzor je jen u multifunkčního volantu), který to reguluje, vše je svedeno do podvolantové RJ, která spíná výhřev - info o sepnutí výhřevu jde po CANu, tak jak to má OOOO to v OI asi nikdy nepůjde a ta A6, co je tu vyfocená, tak to je úplně jiná liga Upraveno Únor 9, 201015 r od rolbař
Únor 9, 201015 r čidlo ve volantu není je do něj pušten poměr výkonu nastavenej na ovladači do ostatních to nepůjde (OI,passat atd) protože nemají na to kroužek řízení a standartní kroužek nepřenese výkon pro ohřev
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.