zdesim Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Jde prendat vyhrivany volant ze superbu do O1, delal to nekdo, neni tam nejaky zadrhel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Určo to půjde. Upřímně jsem ani netušil, že se takový volant do škodovky dělal. Kdybych to věděl, nesháněl bych 3ramínko, ale toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 zatim jsem ho nenasel prodavat, poradne jsem ho nehledal, videl jsem ho jen v inzeratech co prodavaji superby, ze maji vyhrivany volant, ma to vic lidi, tak to nebude snad vymysl pridaval jsem krouzek pro esp a je na nem plno nevyuzitych pinu (i nez je potreba na multifunkcni) tak budou treba na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 no já ti nevim, jestli SI měl výhřev volantu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Neměl.Později vyhřívané čelní sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 vyhřívaný volant má jen audi (v koncernu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 8. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 tak to inzeraty pekne kecaj a v audi je to jak reseny? jde to pouzit do jineho auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Je to to tlačítko,co je na vnitřní straně volantu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 třeba A4 kolem roku 02 to mají současně s výhřevem řidičovi sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 Jako myslím si, že nebude takový problém to ani udělat. Ale bude to stát ranec. To tepelný vlákno plus novej potah volantu - min 2000. A pak napojit na výhřev řidičové sedačky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) no počkej, ono audi to má trošku sofistikovanější, jinak by ti uhořely ruce na tom volantě, v něm je ještě senzor EDIT (senzor je jen u multifunkčního volantu), který to reguluje, vše je svedeno do podvolantové RJ, která spíná výhřev - info o sepnutí výhřevu jde po CANu, tak jak to má OOOO to v OI asi nikdy nepůjde a ta A6, co je tu vyfocená, tak to je úplně jiná liga Editováno: 9. Únor 2010, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 čidlo ve volantu není je do něj pušten poměr výkonu nastavenej na ovladači do ostatních to nepůjde (OI,passat atd) protože nemají na to kroužek řízení a standartní kroužek nepřenese výkon pro ohřev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Leda si koupit nejake dobre rukavice ktere hreji i kdyz je -15 C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.