tomiee Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 cus, chtel bych se zeptat na zkusenosti s origo radii do skodovek....mam starsi lec novy VDO a premyslim jestli se vyplati jit do origo radia...Chtel bych vedet jestli to hraje dobre, jakej to ma signal, co CD a vubec....Ani nevim co se dela za tipy,ale chtel bych hlavne na cd a s kodem....poradite nekdo dik moc mam v aute original repro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 ahoj já mám symfony a jsem totálně spokojen mám tam 8 repro originál a sem spokojen.pokud to bude originál tak to bude mít kód.při odpojení akumulátoru nebudeš muset zadávat kód ale před odpojením jen vypneš symfony a po vímněně první nastartuješ a pak zapneš symfony a kód ti zapíše autí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 6. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 dik, zajima me hlavne kvalita signalu, to co mam je takovy ze to chvilkama kdyz neni signal 100% sumi, nevim, a zajima me i kvalita zvuku s origo repro, basy vysky, prave jsem to jeste nikde neslysel hrat, tak nemuzu srovnavat... jo, a co nejaky modely , vi nekdo jaky s vyrobyli, poripade foto...Moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanysek33 Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 síla signálu je schopná je to fakt slušný a zvuk z origo repro je dobrej.zálezí na co to chceš jestli na svůj poslech nebo na poslech ostatních.jinak doporučuji.já mám symfony rádio s cd.tip teď nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 Mohu potvrdit a jsem také spokojen. Co se poslechu týká, tak jsem spokojen až po vytlumení dveří a výměně repro za Dexony. Před tím to byla hrůza! Tedy pro mne ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Květen 2006 Sdílet Vloženo 6. Květen 2006 jsem taky spokojen - spolu se zesilovačem to hraje slušně (nejsem hifista) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Já jsem s ním taky spokojen, ale můžu k tomu říct " 2 ALE ! " : 1. není to žádný zázrak, je to průměrné rádio s CD 2. dost často to symphony trpělo na poruchy ad1 - s alpine to nemůžeš srovnávat ad2 - koupil jsem octu se symphony. Po pár dnech ježdění jeden večer dám auto do garáže, ráno přijdu a baterie prázdná. Podotýkám, že než odejdu z garáže, podívám se vždycky, jestli mi někde něco nesvítí. Kabely jsem neměl, zavolal jsem si kámoše ze škodováckého servisu. Přes kabely jsme ocku natočili a já zajel 500 metrů do toho servisu. A výsledek : něco s rádiem, nadměrný odběr. Nevím přesně, o co šlo. Museli prý něco předělal, něco přepojit. Přesně věděli, o co jde. Během chvilky to bylo hotové. Prý dost častá závada na těch rádiích. Od té doby zádný problém. Na baterii je štítek, že byla vyrobeny v listopadu 2001. Od té doby pořád drží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Jinak jsem chtěl ještě říct, že kdo používá origo telef. sadu do auta, je její připojení přes origi rádio nejideálnějším řešením. Viděl jsem to v servisu, když tam tu sadu dávali. Je tam během chvilky. Což zákazník ale neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VPetr Vloženo 8. Květen 2006 Sdílet Vloženo 8. Květen 2006 Hoj, celkem se instalace autohifi do skodovek a vw trochu zlepsil.Oproti Favoritum,Feliciim je to urcity krok dopredu. K radiu rict to,ze to sladili i s repro.tudiz pokud tam nainstalujes vse co se do skodovek jako origo.dava,bude to hrat pro nenarocneho zakaznika pekne (viz radio Gamma)Jenze das tam Alpinu,Blaupunkta (vyssi tridu) a uz to stacit nebude. Chce to vytlumit dvere a pokud chces vic bassu a hezci projev hudby,tak zmenit repro za citlivejsi a vykonejsi.Mozna upravit i ulozeni repro.Podle financi a chuti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maja19 Vloženo 9. Květen 2006 Sdílet Vloženo 9. Květen 2006 Koupil jsem autorádio Symphony CD, ale u zapojení ud servisu mi chyběl na 3 pinu ten šedobílý kabel (diagnostika) má vést do svazku A76 někam za přístrojovou desku. Poradíte mi prosím kde přesně najdu (A76) a taky na jakou barvu kabelu v tom svazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.