Přejít na obsah

cd symfony


Doporučené příspěvky

cus, chtel bych se zeptat na zkusenosti s origo radii do skodovek....mam starsi lec novy VDO a premyslim jestli se vyplati jit do origo radia...Chtel bych vedet jestli to hraje dobre, jakej to ma signal, co CD a vubec....Ani nevim co se dela za tipy,ale chtel bych hlavne na cd a s kodem....poradite nekdo dik moc

mam v aute original repro

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj já mám symfony a jsem totálně spokojen mám tam 8 repro originál a sem spokojen.pokud to bude originál tak to bude mít kód.při odpojení akumulátoru nebudeš muset zadávat kód ale před odpojením jen vypneš symfony a po vímněně první nastartuješ a pak zapneš symfony a kód ti zapíše autí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dik, zajima me hlavne kvalita signalu, to co mam je takovy ze to chvilkama kdyz neni signal 100% sumi, nevim, a zajima me i kvalita zvuku s origo repro, basy vysky, prave jsem to jeste nikde neslysel hrat, tak nemuzu srovnavat...

jo, a co nejaky modely , vi nekdo jaky s vyrobyli, poripade foto...Moc dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem s ním taky spokojen, ale můžu k tomu říct " 2 ALE ! " :

1. není to žádný zázrak, je to průměrné rádio s CD

2. dost často to symphony trpělo na poruchy

ad1 - s alpine to nemůžeš srovnávat

ad2 - koupil jsem octu se symphony. Po pár dnech ježdění jeden večer dám auto do garáže, ráno přijdu a baterie prázdná. Podotýkám, že než odejdu z garáže, podívám se vždycky, jestli mi někde něco nesvítí. Kabely jsem neměl, zavolal jsem si kámoše ze škodováckého servisu. Přes kabely jsme ocku natočili a já zajel 500 metrů do toho servisu. A výsledek : něco s rádiem, nadměrný odběr. Nevím přesně, o co šlo. Museli prý něco předělal, něco přepojit. Přesně věděli, o co jde. Během chvilky to bylo hotové. Prý dost častá závada na těch rádiích. Od té doby zádný problém. Na baterii je štítek, že byla vyrobeny v listopadu 2001. Od té doby pořád drží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hoj, celkem se instalace autohifi do skodovek a vw trochu zlepsil.Oproti Favoritum,Feliciim je to urcity krok dopredu.

K radiu rict to,ze to sladili i s repro.tudiz pokud tam nainstalujes vse co se do skodovek jako origo.dava,bude to hrat pro nenarocneho zakaznika pekne (viz radio Gamma)Jenze das tam Alpinu,Blaupunkta (vyssi tridu) a uz to stacit nebude.

Chce to vytlumit dvere a pokud chces vic bassu a hezci projev hudby,tak zmenit repro za citlivejsi a vykonejsi.Mozna upravit i ulozeni repro.Podle financi a chuti. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupil jsem autorádio Symphony CD, ale u zapojení ud servisu mi chyběl na 3 pinu ten šedobílý kabel (diagnostika) má vést do svazku A76 někam za přístrojovou desku. Poradíte mi prosím kde přesně najdu (A76) a taky na jakou barvu kabelu v tom svazku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...