lukas.novot Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 zdravím všechny škodováky, ztratil jsem dálkové ovládání od alarmu. Mám nějaký kod od alarmu. Kde muzu nechat udělat nový, kromě Škody u ktere to bude určitě drahší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 upřesni co přesně si ztratil nejlepší by byla fotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 16. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 ztratil jsem dalkove na o1 1999 model BKA 093017a. Mam k tomu kod ovladace . Byl tam uplne stary obyc ovladac jen takove sede kolecko s jednim cudlajzem. Chtel bych nejaky modernejsi ovladac:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 šedý kulatý s jednim čidlem to je od alarmu META co byl dodávanej jako orig, příslušenství takže bych zkusil Metu mam dojem že budou chtít vyndat ŘJ alarmu a k tomu ti jí naučí jednou jsem to tak musel řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 18. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 a neslo by to nejak takto http://www.skodaoctavia.cz/clanek/jak-akti...ez-programu-vag A ten kod co k tomu mam je me na nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 to se týká dálkovýho ovládání v klíčích ne žádnýho dodělávanýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 Čau, mám podobný problém, ztratil jsem dálkový ovladač k centrálu. Teď otevírám manuálně, bez DO. Stačí, když koupím jen DO a nechám si to někde nakódovat, nebo musím koupit celou sadu těch klíčů i s příslušenstvím? Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirsont Vloženo 19. leden 2023 Sdílet Vloženo 19. leden 2023 Netřeba kupovat celou sadu, stačí pouze ovladač kompatibilní s daným typem a ročníkovou řadou. Samozřejmě pokud hovoříme o originálním DO. Pokud má vozidlo z výroby zámek pro klíč ve dveřích spolujezdce, není na origo DO připraven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.