Publikováno Únor 15, 201015 r zdravím všechny škodováky, ztratil jsem dálkové ovládání od alarmu. Mám nějaký kod od alarmu. Kde muzu nechat udělat nový, kromě Škody u ktere to bude určitě drahší
Únor 16, 201015 r Autor ztratil jsem dalkove na o1 1999 model BKA 093017a. Mam k tomu kod ovladace . Byl tam uplne stary obyc ovladac jen takove sede kolecko s jednim cudlajzem. Chtel bych nejaky modernejsi ovladac:)
Únor 17, 201015 r šedý kulatý s jednim čidlem to je od alarmu META co byl dodávanej jako orig, příslušenství takže bych zkusil Metu mam dojem že budou chtít vyndat ŘJ alarmu a k tomu ti jí naučí jednou jsem to tak musel řešit
Únor 18, 201015 r Autor a neslo by to nejak takto http://www.skodaoctavia.cz/clanek/jak-akti...ez-programu-vag A ten kod co k tomu mam je me na nic?
Září 21, 201113 r Čau, mám podobný problém, ztratil jsem dálkový ovladač k centrálu. Teď otevírám manuálně, bez DO. Stačí, když koupím jen DO a nechám si to někde nakódovat, nebo musím koupit celou sadu těch klíčů i s příslušenstvím? Díky všem.
Leden 19, 20232 r Netřeba kupovat celou sadu, stačí pouze ovladač kompatibilní s daným typem a ročníkovou řadou. Samozřejmě pokud hovoříme o originálním DO. Pokud má vozidlo z výroby zámek pro klíč ve dveřích spolujezdce, není na origo DO připraven.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.