Jakub Pícha Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Take jsem mel tento problem, koupil jsem to rele pod trjuhelnik vystraznych blinkru a delo se to porad, pomohla presne az packa. Presne se me stavalo predtim, ze jsem jednou sepnul blinkr a kolikrat ani to nebylo potreba a cvakalo si to jak chtelo, blinkry nastesti neblikaly. Nicmene rad bych zde otevrel pokracovani tohoto tematu: http://forum.skodahome.cz/topic/99412-pravidelne-cvakani-v-interieru/page__pid__1455643#entry1455643 Stare tema bylo zamcene, tak bych to resil tady. K posledni informaci v tematu, vymena packy mi nepomohla, porad to cvaka a snad pokazde, kdyt sednu do auta a otocim klickem. Nevim ani jestli je to zavada :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 4. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2010 Jakub Pícha: No a to je přesně to z čeho mám strach... Vyměním relé, případně prostříknu páčku a cvakání nepřestane. Když jsi měl rozdělaný ten trojúhelník a v ruce to relé, vycházel ten cvakot z něj nebo to bylo někde jinde? To by mohla být docela důležitá informace... Co VAG? Máš možnost připíchnout? Mi vypisuje závadu buzení blinkrů, což nevím co znamená a mohlo by to mít souvislost. Každopádněnevím, jak u Tebe, ale u mě to cvaká jen někdy. Někdy otočím klíčkem a je klid. viděl bych to tak 50:50. Díky za otevření tohoto tématu, když nás v duplicitním utnuli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuceraja Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 (editace) Ahoj Jirine, takže včera navečer jsem zkoušel zapnout zapalování při ODPOJENÉM relé a cvakalo to i bez něho ==>> takže spínačem varovných světel to 100% není. Alespoň tedy ten zvuk, který jsem nahrál. Co se diagnostiky týče, díky za tip na ten VAG. Nějaký chyby to samozřejmě našlo, ale blinkrů se ani omylem netýkají. Chyby viz. níže: 18010 - Napajeni svorky 30 Napeti prilis male 16500 - Snimac teploty chladici kapaliny (G62) Nesmyslny signal 01039 - Snimac pro ukazatel teploty chladici kapaliny (G2) 00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220) 00931 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani vzadu vpravo (F223) 00853 - Reproduktor vzadu Jinak procházel jsem ještě dale forum a nekde jsem narazil, ze by to mohl byt problem souvisejici s motorky u klimatizace...Zkusim se po tom znovu kouknout a kdyztak sem hodim odkaz. cvakani.wav Editováno: 5. Prosinec 2010, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, pak je téma nepřehledné :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 kuceraja: Čauky! Tak nevím, jestli jsi mě potěšil nebo neee... Ale spíš ano, protože díky Tobě nepolezu do blinkrů, jak jsem měl v plánu, když to tím relátkem nebude. S tou klimatizací bacha - psal jsem to já jako nápad, že byto mohlo mít souvislost. Ale já si to fakt myslím... jestli Ti to cvaká pořád (mi totiž jen občas) mohl by jsi vyzkoušet následující: Když přijedeš domů nastav klimatizaci třeba na ofuk nohou, nechej přetočit klapy, vypni nechej úplně vychladnout (třeba přes noc) a ráno poslechni, jestli cvaká. Tak to postupě vyzkoušej ve všech polohách a třeba to při nějaké dělat nebude. Pak by to opravdu mohlo vypovídat o tom, že někde v systému klimatizace je na ozubených kolečkách ulomený zoubek a motorek krokuje stále v jedné poloze a nemůže se dostat do starotvací polohy. Protože mi ten zvuk silně připomíná motorek. Pokud na něco přijdeš, dej vědět - budu moc rád. P.S. jsem rád, že Ti Vag funguje! Vymaž závady a po pár dnech načti znovu, až pak má cenu řešit problémy - každopádně se shodneme v 00928 - Zamykaci jednotka centralniho zamykani: strana ridice (F220), což nechápu, protože jsem měl venku zámek, vyměnil spínače, vše promazal, proměřil, složil a VŠE FUNGUJE i fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Tak já nemám možnost připojení na VAG, krom servis za prachy, ale zase tolik mi to cvakání nevadí, abych tam kvůli tomu letěl. Naposledy v servisu jsem tam žádné závady neměl, mám pocit, že to cvaká takhle od začátku, co to auto máme, což bude za pár dnů 2 roky. Zkusím to s tou klimou(climatronic) ponastavovat, napadlo mě ji úplně vypnout, tak zkusím i to. Potom dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2010 Jakub Pícha: když climatronic vypneš cvaká stále. to už jsem zkoušel... Prosím, kdybys na něco přišel tím nastavováním - napiš to tady, ať víme. Dík! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 Tak jsem vyzkoušel různá nastavení a žádná změna, cvaká to pořád. Tak už nevím, co je to za zvuk a od čeho jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 12. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2010 No já zkoušel při cvakání zapínat, vypínat blinkry, výstražné taky a pořád nic. cvakání je kapku odlišné. Když auto připojím na VAG cvakání přestane. Teda na chvíli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 15. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2010 Je to takova zahada:-) Budu se ptat v kazdem servisu, ktery navstivim a treba zjistim co to dela:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Tak dneska jsem si udělal diagnostiku a VAG mi ukázal u climatronicu tuto závadu: 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) 37-10 - Defekt - Sporadicky Takže to by mohlo způsobovat u mne cvakání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Já si šel dnes pro páčku a v servisu mi řekli, ať přijedu i s autem, že by to mohla být chyba prý někde ve spínačce. Nevím, toto jsem tady zatím nikde nečetl. Ale prý že mají vše skladem tak to vyzkoušíme, ať nekupuju zbytečně něco, čím to ve finále nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Pícha Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Tak dej potom vědět, jak jsi dopadl. Páčka mi to nedělá, tu jsem dával novou kvůli blinkrům, co mi blbly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterBA Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 velka VDAKA za radu a hlavne verziu bez rozoberania volantu ;-)!!! Dnes som to absolvoval, strek strek a zostal som ako obareny :-)! TICHOOOO stejny problem jsem resil,byla to packa a ani jsem nic nesundaval jen nastrikal WD do packy a uz rok pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladko1971 Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 taky mě to cvakalo, vydržel jsem asi rok:-) taky jsem si myslel že to bude přerušovač, vyčistil jsem a cvakalo to dále.... pak jsem oddekloval volant a WDčkem jsem prostříkal páčku vevnitř,nahoře i dole... druhý den klid a od té doby ani cvaknutí:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 30. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2011 ako rozobrat volant? ide tdat dole deklovanie bez toho aby sa vyberal airbag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.