Skippy Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 Jakej klíč použít na zámek dveří? Je tam hvězdička, ale torx to není! Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiee Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 jo to mi povidej....trapil sem pul dne...neni to torx, ale spešl tisicihran...sory ale pouze ve Skodovce mi pomohly...ale utahl sem to torxem, kterej sem karbinou upravoval aby to tam slo, a povedlo se..vubec vsechny veci na skodovce jsou mimo....zlatej japonec s sroubama na krizovy nastavce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 7. Květen 2006 Sdílet Vloženo 7. Květen 2006 XZN M8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 10. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 XZN M8 Díky za info. Sehnal jsem od TONY za 77,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 82 Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 kde se to dá sehnat? nejlépe Praha už jsem to kdysi sháněl, ale nemohl jsem vůbec sehnat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 11. Květen 2006 Sdílet Vloženo 11. Květen 2006 Sehnal jsem klíč v normální prodejně s nářadím. Nesmíš shánět torx 40,ale dvanáctihvězdičku 8 ( teď nevím přesně jestli nemá označení M8)taky jsem si první šroub strhl torxem,než jsem přišel na to co vlastně potřebuji. Měli by ho mít v každé trochu větší prodejně nářadí. Čau Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.