ETien Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Dnes jsem si koupil fabku a pri normalni svizni jizde nic pohoda ale chtel jsem predjizdet a auto zacne vybrovat treba 4 pri 3000ot vejs pri vetsi akceleraci a nevim jestli je to normal nebo jestli to neni nejakej selemblok na motoru ale dela to jen pri tahu ma najeto 340tisic km tak doufam ze to nebude nic tak strasneho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
V8 Mpower Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 tak to je jasný ne, že když už má najeto tolik, že už mele z posledního xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalk Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Dnes jsem si koupil fabku a pri normalni svizni jizde nic pohoda ale chtel jsem predjizdet a auto zacne vybrovat treba 4 pri 3000ot vejs pri vetsi akceleraci a nevim jestli je to normal nebo jestli to neni nejakej selemblok na motoru ale dela to jen pri tahu ma najeto 340tisic km tak doufam ze to nebude nic tak strasneho Pokud to jsou vibrace při akceleraci tak o je vymletejma vnitřníma kloubama poloos!Nové stojí dost peněz ale existuje fígl jak to vyléčit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 (editace) Dekuju za odpoved.Prosim nemohl by jste mi poradit ten figl, tady nebo na Tmoon@seznam.cz dekuju. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 2. Březen 2010 Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Figl muze byt je prohodit. Ale je to blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalk Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 (editace) ] Vidíš to jak si všímavý a proč by to měla být blbost???????????Už jsem na tomto způsobu vidělal dost peněz a jen za práci-bez materiálu!!!!!!!!!!Lidi ti rvou ruce když je to tak levně opravený.Ahoj Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalk Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Dekuju za odpoved.Prosim nemohl by jste mi poradit ten figl, tady nebo na Tmoon@seznam.cz dekuju. Jen ty klouby prohoď mezi sebou! Z leva do prava a naopak! Začneš zatěšovat to část ketrá je doposavaď zatěžována jen při brždění motorem!Tudíž bez poškozenííííí. Držím palce!Jednou se mi stalo že to bylo v takové míře opotřebené,že již praskla klec-a tudíž tam jsem musel kloub vyměnit! Ale v tom autě se nedalo sedět již od 30km/hod! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 To neni zadny reseni, ale nouzovka na kratkou dobu. To uz bych tam radeji dal cinsky klouby za 3kila kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 michalk: v kterém odborném servisu pracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 7. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Vcera jsem vlezl konecne pod moji fabku a meli jste pravdu opravdu je kinetak v haji je to na te delsi poloose dekuju za radu. Zkusim to rozhodit . Koukal jsem ze do 1000kc se da sehnat na netu ten vnitrni kloub tak uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Do tisice bude ten cinsky a ten je k dostani i za tusim 4 stovky, tak nekup spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Ja jsem na to vcera koukal a ty levne jsou jen na 1 1.2 1.4 ale ne na 1.9sdi tak nevim. Jestli vis o nejake strance tak prosim posli dekuju. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Promin, to jsem te asi spletl. Ja to hledal na 1.4 a predpokladal, ze to cinan vyrobi za stejno i na dizl. Tak ber za tisic, neni to moc namahana soucastka, tak to snad bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) Prosim koukni na tohle http://autokelly.cz/#PATH=3761801;1314088;1960745;1960757;1971900;1971915;1971916|CT=5|PCT=4|CUR=0|PGS=20|PT=0|PDID=4090202|PDPID=4090202|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0| co na to rikas Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarin57 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 V auto KELLY bych si nekoupil ani vodu do ostřikovačů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Poloosa z ciny...to uz radeji jenom ten vnitrni homokinetak za tretinu. Kdyz celou poloosu a levne, tak bych risknul nakup z nejake malo jete totalky za petikilo, nez tohle. A nez autokelly, tak radeji vybirej na cc-autodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 CC-autodily jsou dobre ale veci na sdi jsou drahe poloosa 6000KC dlouha a kratka je za 4000kc kloub je za 5000kc ja nevim proc je to na ty sdi tak drahe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Nasel jsem za 1500kc dlouhou poloosu z bouracky pise ze je malo jeta a ve 100 % stavu tak nevim. JE to Kelly tak spatne a co Elit tam jsou za 3000 ale bez SD, to nevim co to je a SD stoji 500 ktomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) SD je stary dil jsem ja to hlava Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headquest Vloženo 9. Březen 2010 Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Tak to z 1500 sraz na tisic a ja bych to vzal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ETien Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 (editace) To jsem zkousel a nevyslo to proste 1500kc takze nevim zitra se kouknu do AD donth a uvidim ale tu jetou nevim clovek ji ani nevyzkousi jsem asi v koncich nevim co se vyplati a co ne Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emanuel Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Mne to tiež vybruje pri zrychlovani 1,2,3,4,5 ked udrzujem rychlost prestane to vybrovat,na ceste som narazil do vyfrezovanej asvaltky asi som pri tom poskodil klb poloosy ako zisim ktori treba menit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.