Publikováno Únor 22, 201015 r Chcem sa spýtať ako dám dole prút antény zo strechy auta.Mám Fábiu Combi.Predtým som mal Feldu a to som na umyvárke odstruktoval a po umytí naskrutkoval a bolo vybavené.Tu na Fábii anténu sice viem odskrutkovať ale dá sa iba skloniť dolu k zadnému sklu a toť vše,poprípade zaskrutkovať sklonenú.Dá sa s takouto anténou ísť do umyvárne,teda resp.neodletí ten prút.Pýtam sa lebo som sa stým ešte nestretol.
Únor 22, 201015 r odšroubuješ, a pod úhlem cca 30 stupňů (zhruba v půlce mezi normálním stavem a vodorovným) opatrným tahem/trhnutím ji odděláš, de to ztuha ale de to, je tam na konci kulička (myslím) za kterou to drží...už sem si ji vyměnil s otcem Upraveno Únor 22, 201015 r od krozo
Únor 24, 201015 r Tak dnes som sa pokúšal vytrhnúť ten prút z tej antény, ale v žiadnej polohe to nešlo dať dolu, ani vytiahnutím, ani trhnutím prútu. Je tam otočný čap,ale nikde som nenašiel miesto, kde by to šlo von. Poradíte? Dík.
Únor 25, 201015 r jj, točením to dostat ven ...to musí jít. pravda že to de ztuha, prvně sem měl strach ale nakonec to šlo ven. v té správné poloze de cítit jakoby přeskočení přes zoubek (kua nevím jak to popsat) a to je ono
Únor 26, 201015 r Tak dnes sa mi to hoši konečne podarilo. Ale ten uhol nie je 30 stupňov,ale podstatne menej. Čudlík na závite prútu som zbrúsil a môžem chodiť kľudne na umyvárku:) Dík:)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.