kimmi Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 Chcem sa spýtať ako dám dole prút antény zo strechy auta.Mám Fábiu Combi.Predtým som mal Feldu a to som na umyvárke odstruktoval a po umytí naskrutkoval a bolo vybavené.Tu na Fábii anténu sice viem odskrutkovať ale dá sa iba skloniť dolu k zadnému sklu a toť vše,poprípade zaskrutkovať sklonenú.Dá sa s takouto anténou ísť do umyvárne,teda resp.neodletí ten prút.Pýtam sa lebo som sa stým ešte nestretol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 22. Únor 2010 Sdílet Vloženo 22. Únor 2010 (editace) odšroubuješ, a pod úhlem cca 30 stupňů (zhruba v půlce mezi normálním stavem a vodorovným) opatrným tahem/trhnutím ji odděláš, de to ztuha ale de to, je tam na konci kulička (myslím) za kterou to drží...už sem si ji vyměnil s otcem Editováno: 22. Únor 2010, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Tak dnes som sa pokúšal vytrhnúť ten prút z tej antény, ale v žiadnej polohe to nešlo dať dolu, ani vytiahnutím, ani trhnutím prútu. Je tam otočný čap,ale nikde som nenašiel miesto, kde by to šlo von. Poradíte? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 mě pomohlo s prutem točit a zároveň tlačit sněrem k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 jj, točením to dostat ven ...to musí jít. pravda že to de ztuha, prvně sem měl strach ale nakonec to šlo ven. v té správné poloze de cítit jakoby přeskočení přes zoubek (kua nevím jak to popsat) a to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Tak dnes sa mi to hoši konečne podarilo. Ale ten uhol nie je 30 stupňov,ale podstatne menej. Čudlík na závite prútu som zbrúsil a môžem chodiť kľudne na umyvárku:) Dík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.