Publikováno Únor 24, 201015 r Zdravím Vás. Před 3 dny jsem jsi koupil Fabii I, rok 2005 elegance. Je tam original cd symphony, ale svíti jen slabě. Ano, vím kde je regulace jasu osvětlení palubovky, ale i při nastavené nejvyšší intenzitě svitu to rádio svíti slaboulince. Při úplnem stáhnuti intenzity rádio již nesvíti. Takže ani v noci toto rádio není pořádně (vlastně snad vůbec čitelné). Nemáte někdo s tímto zkušenosti?? Mám koupit nové, jelikož to co mám už je "vysvícené". Předem děkuji za info a hledal jsem tady na foru, ale všude se jen řešilo kodovaní atd. Pokud rádio hraje, je i tím pádem nakodovane. Ne?
Únor 25, 201015 r vysvícené asi zrovna ne,ale na škodu neni proměřit,jestli ti tam jde takový proud jaký má jít .. jinak od toho tu je toto téma http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/9205-originalni-radio-koda-symphony-vechny-dotazy-sem/az
Březen 27, 201015 r Autor Problém byl vyřešen, více na , Toto téma můžete smazat nebo zamknout.Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.