Vaci22 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Mate nekdo zkusenosti stemi to tlumici a pruzinami od firmy JOM??laka me ale zaroven odrazuje nizka cena,takze otom uvazuju ale zas nechci koupit nakej srac-nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levny veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandak Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 (editace) - smazáno - Editováno: 29. Březen 2010, autor: Dandak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaci22 Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Prodám originální sadu pružin a tlumičů zn. JOM (www. jom. de). Určena je pro vozy VW Passat 3B5 (1996-2000) a VW Passat 3B6 (2000 - 2006), verze sedan i kombi (Variant). Pasují též na Škodu Superb (2002 - 2008). U žádného vozu ne 4x4. Modrá barva, výškově stavitelné. Koupeno na ebay. com z Dusseldorfu na můj VW Passat 3B6. Po montáži jsem na nich najel pouze 100 km, zbytku rodiny vadila přílišná tuhost podvozku. Originál krabice, mírně zašpiněné. Certifikace TÜV. Poptávám 5.900,- Kč za 4 pružiny a 4 tlumiče. Dotazy rád vysvětlím. http://tuning.sbazar.cz/sada-pruzin-a-tlumicu-jom-hradec-kralove-o3797143.html A jak to jen 100kilaku?to se ti ani ta vymena nevyplatila,a jak se ti stim jezdilo teda?ja o tom premyslim ale ta cena je dost lakava ale az podezrele levny tak aby to nebyl nakej schit,a co na to auto?nevrzalo tam neco nebo tak?a jak si to mel snizeny?sedelo to pekne nebo nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaci22 Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Prodám originální sadu pružin a tlumičů zn. JOM (www. jom. de). Určena je pro vozy VW Passat 3B5 (1996-2000) a VW Passat 3B6 (2000 - 2006), verze sedan i kombi (Variant). Pasují též na Škodu Superb (2002 - 2008). U žádného vozu ne 4x4. Modrá barva, výškově stavitelné. Koupeno na ebay. com z Dusseldorfu na můj VW Passat 3B6. Po montáži jsem na nich najel pouze 100 km, zbytku rodiny vadila přílišná tuhost podvozku. Originál krabice, mírně zašpiněné. Certifikace TÜV. Poptávám 5.900,- Kč za 4 pružiny a 4 tlumiče. Dotazy rád vysvětlím. http://tuning.sbazar.cz/sada-pruzin-a-tlumicu-jom-hradec-kralove-o3797143.html A jak to jen 100kilaku?to se ti ani ta vymena nevyplatila,a jak se ti stim jezdilo teda?ja o tom premyslim ale ta cena je dost lakava ale az podezrele levny tak aby to nebyl nakej schit,a co na to auto?nevrzalo tam neco nebo tak?a jak si to mel snizeny?sedelo to pekne nebo nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Vůbec se na takovou mrdku ani nedívej, jsou to hrozný sráče! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaci22 Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Vůbec se na takovou mrdku ani nedívej, jsou to hrozný sráče! no to si prave taky myslim jinde stoji komplet podvozek 20 litru a JOM to dela za 6litru tak to je trochu divny,na ty nase cesty bude nejlepsi tam prdnout jen sport pruziny na origo tlumic a bude to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaci22 Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Vůbec se na takovou mrdku ani nedívej, jsou to hrozný sráče! no to si prave taky myslim jinde stoji komplet podvozek 20 litru a JOM to dela za 6litru tak to je trochu divny,na ty nase cesty bude nejlepsi tam prdnout jen sport pruziny na origo tlumic a bude to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 JOM nebrat...pokud něco chceš..kup kvalitu na ne šunt..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandak Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Nízké pružiny na origo tlumiče - rozluč se s tlumiči. Neobhajuji tu sadu, bylo to na ebay.com v akci, měl jsem vyteklé zadní tlumiče a spěchal jsem. Jezdím s karavanem, chtěl jsem něco tvrdšího. Tohle bylo ale moc a navíc to šlo dolů tak o 4 čísla. Já chtěl tvrdší pérování a vyšší auto. Takže jsem se s tím jednou otočil HK - Jánské Lázně a zpátky - OK, je to pod 150 kiláků :-) To víš, že se mi to prodražilo, minimálně opakovaná montáž a ta sada, co mi zbyla. Teď tam mám KYB plynokapalinové tlumiče a Lesjöfors pera. Auto je tvrdší, ale šlo trochu nahoru. Mluvím o kombajnu Passatu. Nikomu nic nenutím. Se sedmnáctkama by auto vypadalo skvěle, ale celá rodina se na mě mračila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.