Publikováno Únor 26, 201015 r ahojte pri cuvani sa mi s prednej časti vozidla ozývaju taketo zvuky rachotanie, čim rychlejšie cuvam tym je to intenzívnejsie. pri jazde dozadu s vyradenou rychlostou je to v poriadku robi to iba so spiatočkou a aj ked mam spiatočku a stlačenu spojku. dakujem tipujem že asi bude niečo s prevodovkou
Únor 26, 201015 r no vypadá to na utrhaný nýty na diferenciálu moc bych s tim nejezdil než se roztrhne obal
Únor 28, 201015 r Tak přesnou závadu ti nepovím, ale určitě je to v převodovce. Já mam následující problém, při couvání mi to jakože strašně děla kravál a při větším záběru dokonce zpátečka vyskočí "je to rána jako prase". Nyní pojedu do Polska na rozebraní převodovky a uvidíme jaká tam bude přímo závada. Buďto synchron a nějaké ložisko (popřípadě výměna celé převodovky). Pak dám Vědět, až bude tento problém vyřešen.
Březen 4, 201015 r Rachotat ti to moze bud preto, ze ti tam chyba jeden zub. Zvacsa chyba jeden. A ked to dostane supu tak to oholi dalsie. Alebo ti zle prevodovka radi spiatocku a nedosadne ti kolecko na kolecko a postupne sa to zasa holi. Diferak by to podla mna robil aj v opacnom smere. Mal som tu cest vylomit jeden zub na jednotke a na druhom aute som na supu totalne oholil dvojku. Mal som aj auto, ktore malo vyheglany diferak a vsetko mozne... Ak rychlost vyhadzuje, tak zle dosada, pricin moze byt viac.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.