Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ahojte pri cuvani sa mi s prednej časti vozidla ozývaju taketo zvuky rachotanie, čim rychlejšie cuvam tym je to intenzívnejsie. pri jazde dozadu s vyradenou rychlostou je to v poriadku robi to iba so spiatočkou a aj ked mam spiatočku a stlačenu spojku. dakujem

tipujem že asi bude niečo s prevodovkou

Vloženo

Tak přesnou závadu ti nepovím, ale určitě je to v převodovce. Já mam následující problém, při couvání mi to jakože strašně děla kravál a při větším záběru dokonce zpátečka vyskočí "je to rána jako prase".

Nyní pojedu do Polska na rozebraní převodovky a uvidíme jaká tam bude přímo závada. Buďto synchron a nějaké ložisko (popřípadě výměna celé převodovky). Pak dám Vědět, až bude tento problém vyřešen.

Vloženo

Rachotat ti to moze bud preto, ze ti tam chyba jeden zub. Zvacsa chyba jeden. A ked to dostane supu tak to oholi dalsie. Alebo ti zle prevodovka radi spiatocku a nedosadne ti kolecko na kolecko a postupne sa to zasa holi. Diferak by to podla mna robil aj v opacnom smere. Mal som tu cest vylomit jeden zub na jednotke a na druhom aute som na supu totalne oholil dvojku. Mal som aj auto, ktore malo vyheglany diferak a vsetko mozne...

Ak rychlost vyhadzuje, tak zle dosada, pricin moze byt viac.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...