Publikováno Únor 27, 201015 r Zdravim, mam problem s nasatim benzinu do motora. Cerpadlo a poistka su OK. v com moze byt prodlem? Mam Feliciu 1.3MPI 40kW 2001
Únor 27, 201015 r nemáš ucpanej palivovej filtr nebo nějakou netěsnost v systému, kudy ti to saje vzduch?
Únor 28, 201015 r Zdravim, mam problem s nasatim benzinu do motora. Cerpadlo a poistka su OK. v com moze byt prodlem? Mam Feliciu 1.3MPI 40kW 2001 Skús zmerať kompressné tlaky válcov(Netesné sac.ventily),alebo sú vadne vstrekovače,cez ktoré preteká benzín válcom až do oleja.
Únor 28, 201015 r Zle som Ti odpovedal.Myslel som že sa Ti dostava benzín do oleja.Môže to byť tým filtrom,alebo poruchou čerpadla(motorček čerpadla beží,ale čerpadlo nenasáva.Odpoj hadičku čo ide k vstrekovačom,či pri zapnutí zapaľ.ide benzín.
Únor 28, 201015 r tak nastává kontrola relátka, vedení k čerpadlu. nemáš tam náhodou někde tajnej vypínač šťávy na paliv. čerpadlo? to je dost častá závada. radek
Únor 28, 201015 r Autor Uz sa mi to raz stalo ze mi nechcelo zapnut cerpadlo, ale o par dni to naskocilo. nema tu niekdo schemu zapojenia aby som vedel ktore rele je od cerpadla a kde ma byt ten spinac?
Únor 28, 201015 r Autor Uz sa mi to raz stalo ze mi nechcelo zapnut cerpadlo, ale o par dni to naskocilo. nema tu niekdo schemu zapojenia aby som vedel ktore rele je od cerpadla a kde ma byt ten spinac?
Únor 28, 201015 r řešil jsem prakticky totéž, více tady jinak relátko po vyklopení pojistkové škříně se nachází ve vrchní řadě druhé zleva (viz obr.) pg79.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.