Přejít na obsah

Odvzusnovaci sroub na brzdovem trmenu

johnxx

Doporučené příspěvky

Resim jak povolit odvzsnovaci sroub na zadnim brzdovem trmenu, na klic to uz nebylo, uz mel hodne ojete hrany, tak jsem cely trmen vyhodil, chytl jsem do sveraku ten odvzdusnovak a zacal jsem pomalu otacet trmenem, ale nechce to v zadnem pripade povolit, nejake typy jak ho dostat z trmenu?

Editováno: , autor: johnxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nejjednodušší je na ten odvzdušňovák nasadit oříšek z malé golasady a ještě předtím ho lechce poklepat kladívkem.Pokud ho už máš hodně ožvejkanej tak zkuz o číslo menší oříšek.A pozor jestli je ta plocha na klíč dost hluboko a oříšek je mělký(krátký tak ten odvzdušňovák trochu odřízni).

Odkaz ke komentáři

Tak pak je tu možnost vzít větší matku tak aby šla nasadit na ten průměr asi M8 na 13 klíč vzít svářečku CO2 a přivařit na odvzdušňovák chvíly počkat teplem se to uvolní ,zkusit projistotu poklepat kladívkem a pak opatrně vyšroubovat.

Editováno: , autor: acek
Odkaz ke komentáři

Jak moc je poničený? pokud to protáhneš závitníkem a namontuješ nový a nebudeš ho extremně dotahovat a neprotočí se (Nepřeskočí závit) tak bych se toho nebál.Při tom povolování za tepla se musí opatrně nevyšroubovat najednou ale po kouskách povolovat a zas utahovat,ale pokud je to moc zkorodovaný vyžraný tak stím nic neuděláš a závit je v háji.Hoď sem detail. foto závitu.

Odkaz ke komentáři

Nemam ted moznost foto, ale asi uz nepujde opravit aspon ne hned, chtel jsem tam dat zavitovou vlozku, ale nemuzu zatim sehnat. Zavit je hodne vyhoblovany, spis uz tam neni, odvzdusnovaci sroub tam jde zasunout lehce, budu resit jinym trmenem, pokud nekdo mate na prodej trmen zadni kotoucove brzdy na levou stranu na kotouc 232 tak koupim.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...